jasne ze sa to da najprv musis v msconfig, zapnes to tak ze stlacis skratku znak windowsu na klavesnici + r pri operacnom systeme windows co si myslim ze mas, lebo macintosh ako mac, mac mini, mac pro, macbook, macbook pro a macbook air nie su prave najlepsie na hranie hier ...no a idem k veci ak zadas tu skratku tak tam napis msconfig a stlac spustit alebo pri najlepsiom stlac na klavesnici tlacidlo enter. V tomto okamihu tu to stlacenie klavesnicoveho tlacidla enter a predchadzajuce napisanie toho slova msconfig otvori ....a pockat..teraz som si nie celkom isty vies om na mlbile windows som nevidel uz asi dva roky takze tak ...a vies no otvori ti tabulku ktora ti vyhodi mnozstvo moznosti, ktorym nebudes rozumiet kedze mas len 12 rokov a hras nejaku hru a ako komunikacny program cez hranie pouzivas skype z toho sudim ze tomu asi nebudes rozumiet, lebo kebyze rozumies tak pri nrani pouzivas teamspeak pri ktlrlm by si mal mensie riziko laggovania nez pri skyôe ale to je jedno no ak si v tej tabulke a ak si sa docital az sem tak v tej tabulke vlastne v pravo hore kde je ten ram tej tabulky je taky cerveny krizik tak ho klikni lebo sa nudim a trosku haluzim ...naozaj ti asi nie celkom poradim no dobre vobec...ale necham to apisane sem a idem pokracovat dalej aby to nebol koniec a ty sa na to len pozries a neprecitac to cele no a potom ak zavries tu tabulku tak znlvu klaveslvlu skrstkou win + r spustis rychly spjstac do ktoreho rychle napises cmd a stlacis enter alebo spusti co ti otvori taku ciernu tabulku, pomocou ktorej som si niekedy myslel ze sa da hacknut na dialku nejaky insi pocitac a sldovat cudziu osobu pri najleôsiom ze sa da hacknut pentagon no a tam napises shutdown -s stlacis enter a mas to nemas zac uz nevladzem zajtra musim ist do roboty v ktorej ma ti skurveni nemci zneuzivaju ako kazdeho slovaka v nemecku ako oovedane lacna pracovna sila ale mam a tu leôsie jak na tom slovensku do ktoreho sa vratim o tyzden ..no bude mi smutno...nemci su tu lakomci, svihnuti nacionalisti ale pristahovalci zijuci tu dlhsie su chapavi priatelski no a tak ....som rad ze akl student mozem pomoct po financnej stranke mojej rodine a zachvilu sa mi vybije baterka na mojej skvelej nokii no tak dalsi krok je ze ..no zopakujem ten posledny krok klavesovou skratkou win + r sa ti zobrazi taky takzvany soustac do ktlreho napises cmd a stlacis enter vyhodi ti to ciernu tabulku kde naoises shutdown -s stlavis enter a mas to ....dobru noc !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme