Ahojte babenky. Veľmi si prajeme s priateľom mať bábo, no je veľmi málo príležitostí kedy by sa nám to mohlo podariť, keďže priateľ je stále v robote a keď je doma a sme spolu, tak buď mám práve ms alebo tesne pred ňou. Veľmi by sme sa potešili drobcovi.
Presne ako píše @Hoperpohroma treba dobre zvážiť v tomto prípade či o 3-5 rokov nebudeš mať z tohto "jednoduchého" rozhodnutia viac problémov ako radosti Ale nechcem ti to kaziť, ak je vidina že sa to zmení a je reálna že fakt bude už potom doma tak kľudne do toho
Ďakujem vám všetkým za názor. @hoperpohroma síce momentálne nebýva často doma, ale to nič nemení na tom, že keď sa nám to podarí sa usadí doma a poblíž bude chodiť do roboty. Zatiaľ chce čo najviac zarobiť. Už mi nie raz povedal, že keď budem čakať bábo nájde si robotu bližšie a postará sa o nás. Nechcem mu kecať do roboty ani nič vie, že to robí pre nás aby sme sa mali lepšie. A taktiež viem žeby bol skvelým ocinom.
A zle som to napisala zabudla som tam napísať že ešte aj okrem tých dní, keď mám ms alebo tesne pred ňou tak aj v deň keď nenastala ovulácia alebo ešte tesne po nej. Nikdy sa nám nepodarilo to trafiť priamo na plodné dní.
@n1ku5a však jednoducho: Nech si nájde prácu blízko už teraz --- > bude mať viac času na teba --- > budete mať viac možnosti na toto ---> väčšia pravdepodobnosť úspechu --- > žiadny stres potom alebo riziko že na to budeš sama.
@wistingher
Viem no ale on sa snaží robiť prvé aj posledné pre mňa no nie vždy to ide. A do roboty mu hovoriť nechcem. Som rada že nejakú má a že netrčí stále doma. Jeho robota napĺňa vidím to na ňom.
@n1ku5a no tak potom nebude moc chcieť ju nechať. Podľa mňa je na to jasné riešenie. A to je, že keď sa rozhodne mať dieťa, nájde si robotu blízko. Teda tak to vidím rozumne ja.
@wistingher
Ale zas na druhej strane viem že kvôli mne by sa vzdal tej roboty. Teda aspoň ja si myslím, že zatiaľ je dobré to že chodí do roboty a buduje nám zázemie. Tak preto mu nekecám do roboty. No vždy keď ho vidím rozprávať o tom akoby sa potešil drobcovi a ako mu vždy pri tom žiaria oči tak mám v tom jasno.
áno, dá sa, ale šance je jedna ku ... no... veľa. prosto, stane sa to len keď sa spojí veľa náhod do jednej.
na otehotnenie tu bežne máme plodné dni, ale bojím sa že to, že je vtedy tvoj muž preč, to nezmení
Keď budete mať na seba čas, tak aj na dieťa. Zbytočne sa neponahlajte. Práve deti su testom ako veľmi sa máte radi a keď len sa budeš musieť starať o deti, riešiť povinnosti, samozrejme sa pochytite. Lepšie si počkať na správny vek, kedy to zázemie bude doslova vybudované a potom tvoriť rodinu. Moja rodina tak robí a majú sa dobre. Najprv si postavili dom za nasetrene a práve tie príklady si beriem a nie považovať vášeň hnať sa za tým za správnu. Som z rozpadnutej rodiny a prežil som vzťah osôb, ktoré sa veľmi milovali a teraz som to znova videl, keď sa iný vzťah ničí práve kvôli narodeným deťom.
@savvym
To áno. Lenže on musí chodiť do roboty a zarobiť čo najviac, aby poplatil všetko čo treba tak preto chodí do Nemecka s kadetade do roboty. A zas viem, že už je na to pripravený veď on o ničom inom ani nehovorí vždy o drobcovi básni ako veľmi ho chce, tak krásne mu žiaria oči keď padne téma na prípadné tehotenstvo.
@sianagirl245
On nemá prácu typu že sedí niekde v kancelárií alebo čo. Či ako si to myslela s tým prekvapením? @hoperpohroma
To nehrozí, on nie je ten typ. Keby aj chcel inú mal by aspoň toľko hrdosti, žeby to so mnou ukončil skôr ako by bolo neskoro. Nevidíš nám do vzťahu a si úplne mimo.
@savvym
To zas nie...to už by sme vôbec nemali čas na seba. Odcudzili by sme sa veľmi. Nefungovalo by to. Takto nám to obom vyhovuje. A sme šťastní spolu. ♡
Samozrejme, že otehotnieť sa dá... aj keď nemáš plodné dni, aj keď máte styk vo vode... žiadna antikoncecia nie je stopercentná... avšak ako tu bolo povedané, pravdepodobnosť je veľmi malá, keďže oficiálne (podľa učebnice) je vajíčko pripravené na oplodnenie iba nejakých 24 hodín... Avšak netreba prestať skúšať, zatiaľ pracuj na kariére a venuj sa koníčkom kým môžeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
okrem toho nechcela by som ako decko tatka co je stale prec, naco chces to dieta ked otca nemas doma
Ako hovorí @1 skúšajte, ste mladí malo by to vyjsť a ak nie tak choď za doktorom.
@hoperpohroma síce momentálne nebýva často doma, ale to nič nemení na tom, že keď sa nám to podarí sa usadí doma a poblíž bude chodiť do roboty. Zatiaľ chce čo najviac zarobiť. Už mi nie raz povedal, že keď budem čakať bábo nájde si robotu bližšie a postará sa o nás. Nechcem mu kecať do roboty ani nič vie, že to robí pre nás aby sme sa mali lepšie. A taktiež viem žeby bol skvelým ocinom.
Viem no ale on sa snaží robiť prvé aj posledné pre mňa no nie vždy to ide. A do roboty mu hovoriť nechcem. Som rada že nejakú má a že netrčí stále doma. Jeho robota napĺňa vidím to na ňom.
Ale zas na druhej strane viem že kvôli mne by sa vzdal tej roboty. Teda aspoň ja si myslím, že zatiaľ je dobré to že chodí do roboty a buduje nám zázemie. Tak preto mu nekecám do roboty. No vždy keď ho vidím rozprávať o tom akoby sa potešil drobcovi a ako mu vždy pri tom žiaria oči tak mám v tom jasno.
na otehotnenie tu bežne máme plodné dni, ale bojím sa že to, že je vtedy tvoj muž preč, to nezmení
To áno. Lenže on musí chodiť do roboty a zarobiť čo najviac, aby poplatil všetko čo treba tak preto chodí do Nemecka s kadetade do roboty. A zas viem, že už je na to pripravený veď on o ničom inom ani nehovorí vždy o drobcovi básni ako veľmi ho chce, tak krásne mu žiaria oči keď padne téma na prípadné tehotenstvo.
On nemá prácu typu že sedí niekde v kancelárií alebo čo. Či ako si to myslela s tým prekvapením?
@hoperpohroma
To nehrozí, on nie je ten typ. Keby aj chcel inú mal by aspoň toľko hrdosti, žeby to so mnou ukončil skôr ako by bolo neskoro. Nevidíš nám do vzťahu a si úplne mimo.
To zas nie...to už by sme vôbec nemali čas na seba. Odcudzili by sme sa veľmi. Nefungovalo by to. Takto nám to obom vyhovuje. A sme šťastní spolu. ♡
N1ku5a aha no tak to je horsie...ale tak podla mna keby sa velmi posnazis niekedy by sa ti to urcite podarilo naplanovat skus a sprav si vylet za nim
No z vlastnej skúsenosti poznám šťastnú mamičku ktorej sa tak zadarilo
Veľa šťastia
Ďakujeem . Aj Ja som počula o pár prípadoch že sa zadarilo. A dokonca mám kamarátku, ktorá mala mršku do 5 mesiaca.