Viem že to môže znieť blbo, ale potrebovala by som zistiť či sa dá prepadnúť na štvrťrok (som na SŠ) a s jedého predmetu to mám na 5, súrne potrebujem vedieť.
Tak prepadať môžeš, prepadnúť nie, to sa robí až na konci roka.
Ozaj máš osemnásť? Nevysvetľujú takéto veci už na základnej? Alebo som zle pochopil otázke?
kriste nemám 18, som prváčka na strednej, prepáč možno som "trochu" blbá ...viem akurát že sa dá na pol roka, a na ZŠ niečo ako "prepadnutie na štvrťrok" neriešili tak som len chcela vedieť ako som na tom ...
nie iba pride domov papier, z coho mas nedostatocne znamky..alebo neviem ci chodia aj ked ma 4, mne nikdy nic neprislo tak neviem..ale neda..prepadnut mozes jedine na konci roka.
Ak ti na štvrťroka vychádza 4 alebo 5 tak dostaneš domov upomienku, ktorú ti musia rodičia podpísať. máš Ďalšieho štvrťroka aby si si to opravila. Tiež som raz na strednej takto "prepadala" a nakoniec som to vytiahla na 3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ozaj máš osemnásť? Nevysvetľujú takéto veci už na základnej? Alebo som zle pochopil otázke?
...ja to už neriešim uvidím ako bude v Pondelok
tak sa uc ty kybel gitu