No ja som začala behávať-beh je teoreticky na svalstvo nie na chudnutie....Skús menej jesť tým že budeš zaťažovať svalstvo tak neschudneš len ho posilníš.....čiže sa zväčší objem nohy a upraví sa jeho tvar....
najvedsi sval je kvadriceps... cize samusis zameriavat hlavne na ten... a bike a behanie niesu zle urcite zatazujes aj stehno ale malo.. co takto si najst an nete nejake cviki na stehna podla mna by sa ti mohli zist take cvik ze vzdy s jednou nohou ides do predu do klaku a druhu nechas vzadu a streidas vypadol mi nazov ... alebo najdi este cviki na stehienka ... a ked budes usilovne rysovat tak to urcit epojde dole...
s tym ze sa ti zvedsi objem nohy z behania never ... zeny maju zensky hormon estrogen a ten ma peeeekne daleko od testosteronu pricom z testosteronu rastu svali ... cvikami to urcite dosiahned rychlejsie a kvalitnejsie ako iba behom alebo bikom
prestan jest ja nejem iba obcas ale to je uplne nic..sice ja to moc nevidim na tych stehnach ale jedny gate co mi boli take tesne su teraz normalne..a jedny normalne mi teraz padaju a je to take volne..takze menej jec
začni tancovať formuje ako zázrak... ja som síce nemala problém s nadváhou, ale po troch rokoch tanečnej mám fakt vypracovaný zadok a nohy /a to už dva roky netancujem/...
a potom inak by mohli byť fajn aj masáže tých partií...
od kedy pravidelne každe rano behám takú 5 km štreku do kopca a večer to samé na bycikli mám omnoho silnejšie a teda aj väčšie stehná aj lítka a pevnejší zadok ale niesu také rozkysnuté ako predtým su pevné prose svali....otázne čo chceš niektorým babám vadí že majú svali na nohách a preto si mysllia že su tučné....ale ver že svali na nohách su v pohode.
ako tu bolo spomenute,jedz pomenej,hlavne kalorickych jedal.Jedz vela zeleniny a ovocia,alebo potraviny na zrychlenie metabolizmu,napr.activia.A kup si v lekarni LActovitu,to je podobne ako sumivy celaskon,proste to rozpustis vo vode a vypijes...upravuje to zazivacie problemy a znizuje chut na sladke
no ja sa snažím jesť čo najmenej a jem hlavne ovocie, no nemôžem povedať, že by som videla nejaké výsledky Akurát mi padajú nohavice, ale inak zmenu vôbec nevidieť takže od hladovky tiež nečakaj bohovské výsledky a čary Skús kombinovať šport s odriekaním jedla, možno pomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a potom inak by mohli byť fajn aj masáže tých partií...