co sa tyka muza k zene a opacne da sa to isty cas...ale potom pride zlom kedy zacne kazdy tu lasku hladat ved keby sme boli cely zivot slobodni nebolo by to bohvieco po takych 50 rokoch ked sa uz poberu aj tvoji kamarati s kym budes?? s mackou??
zit bez lasky sa neda..hovorim o laske vseobecne ..a k zene?da..urcitu dobu..ale raz stretnes zenu do ktorej sa zamilujes -skor ci neskor .. ja som bol napr. zamilovany uz v skolke potom v 1. triede atd.
@Bonita neviem dokedy mam cakat, to my vravy kazdy ale mam kamosa co tiez je sam a on povedal ze ak si nikoho nenajde tak bude kaslat na dievcata a bude sa venovat svojej zalube cize k autam...
podla mna sa neda....laska je ako nieco co proste je sucastou kazdeho ak lasku neda tak ju aspon dostane a naopak ja osobne si newem prestavit zivot bez lasky
Ale houby ... každý môže byť milovaný ... každý jeden ... je pravda, že sa s prekážkami môžeš v pohode stretnúť ... ale veď dokelu, to neexistuje, žeby sa ti nepodarilo mať nejaký v pohode vzťah ? ... možno si zakomplexovaný a potrebuješ sa nejako vyšvihnúť, ale to ti nebráni v láske .... dať si do poriadku dušu a ideeeš Veľa šťastia
@supersayan s takýmto prístupom veru asi ťažko, treba si aj trochu veriť Všetko neni len o dokonalej tváričke. Koľko naozaj "škaredých ľudí" si našlo svoju lásku a ty tu píšeš s takýmto negativizmom.
@Adulicek01 ja som stelesnenie negativizmu, bohuzial nezijeme v nejakom romantickom filme, a ziju mezdi nami aj ludi ktory v zivote nikoho nemali (nemyslim knazov, atd), minule som cital ze 50 rocnym bratom zhorel dom ci co (manzelky nemali) aj v nasej bytovke byva jeden muz co nema zenu, a ja s najvacsou pravdepodobnostou budem patrit k tomu mizivemu percentu obvatelstva co nikoho nemaju, co uz
@0 - po narodení má dieťa asi 3-4 mesačné obdobie, kedy pokiaľ by mu boli zabezpečené všetky základné potreby (čistota, spánok, teplo, potrava), ale nedostalo by sa mu žiadneho fyzického kontaktu s inou ľudskou bytosťou, tak by zomrelo. proste by sa vypol centrálny nervový systém. to je vedecky dokázaný fakt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale podla mna da, no kto by chcel taky zivot?
Rodičovskej?
Zvieracej?
Alebo lásky muža k žene a naopak?
a k mužovi? zatiaľ bez nej žijem celých 14 aj pol roka v pohode a bezproblémov DDDD
spytaj sa najblizsieho katolickeho farara
no mozno ze ty si vynimka a poriadna
A v tolkych pripadoch som uplne bez sance......
Ale snazim sa.... a ty by si mal tiez...A velmi casto zabudame aj na kladne stranky slobodneho zivota
preco by sa mali o teba bit?
staci ak si ta vsimne jedina co ta bude lubit..
a da sa zit uplne v pohode
Tak sa skús na to pozerať "prečo by som práve ja mal patriť k tej mizivej menšine?"
Dievčatá (čo si ja všímam) nemajú radi takýchto pesimistov, veľakrát je zmysel a optimistický prístup oveľa viac ako to, že som pekný.
nie, nedá sa žiť bez lásky.
fajny image ma