Ahojte, máte niekto skúsenosti s kozmetikou Dado sens? Ja ju používam už asi mesiac a dosť sa mi zhoršila pleť. Vraj sa pleť nakprv zhorší, a potom sa bude rýchlo zlepšovať, tak neviem, mám zemniť kozmetiku, alebo ešte počkať?
Akoze mat kozmetiku ktora najprv zhorsi a potom uz len zlepsuje tak myslim ze by som neverila ze ju zlepsi nad uroven s ktorou som zacinala a preto by som do toho nesla. Musela byt velmi dostupna co sa tyka ponuky asi ti ju ponukol niekto cez osobne stretnutie, nalicenie alebo tak ked si sa na to dala a myslim ze aj tak bola draha aj ked mozno nie tak ako luxusne znacky. Ja by som na tvojom mieste nevydrzala a zbavila sa toho.
Nemám skúsenosti s takou značkou, ale ak je to niečo proti akné alebo nejaký peelingový prípravok alebo hĺbkovo čistiaci, tak je možné, že sa stav pokožky najprv prechodne zhorší. To preto, lebo sa pokožka do hĺbky čistí. Aký výrobok ti zhoršil pleť?
@3 používam od nich odličovacie mlieko, pleťové tonikum a intenzívny gél.. hej, to tam píšu, že pleť sa čistí do hĺbky, tak preto, ale neviem ešte ako dlho treba vyčkať kým sa to zlepší (ak sa to zlepší) ale veľa ľudí na rôznych fórach píše, že sa im pleť zhoršila, ale, že potom sa rýchlo zlepšovala, takže neviem
Tak skús ešte vydržať... a používala by som to na pleť jemne, nemasírovala príliš, nedráždila, aby sa zbytočne ešte viac tie vyrážky nešírili, ale tak asi je to efekt tej liečby. Pozerám, že je to certifikovaná prírodná značka, tak ak si ju použila správne, nemala by ublížiť. Už keď si sa dala na to, tak sa nezľakni a skús vydržať, čo to spraví. Daj potom vedieť či sa ti zlepšila, držím palce.
@aurinko tak, že som mala zrejme alergiu na nejakú zložku v tej kozmetioke, lebosom mala na tvári same biele vyrážky, po vysadení sa pleť ukľudnila.. no teraz používam kozmetiku na proble,maticku pleť For life and Madaga a ta je úžasná, odporúčam!!!! nič lepšie som nemala, pleť mi úplne vyčistila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov