Nuž ale zasa ja nemôžem nič povedať že lepidlo na ksicht nikdy Čo myslíte ako mi držalo na ksichte to čo mám na profilovke? Tekuté lepidlo to bolo Ale čistejšiu tvár som nemal Skôr červenú a tak ma to štípalo..ešte s tým tancovať a neviem čo všetko na Halloween pre tie sprosté deti
no jak tu vsetci pindate na lepidlo. ale nikoho z vas nenapadne, ze tie detske lepidla sa vyrabaju z toho, z coho aj zuvacky. alebo ze v mnohych kozmetickych vyrobkoch ci jedle je omnoho viac chemie ako v nejakom obycajnom lepidle a kludne to dzabete na seba a pchate do seba
nehovorim, ze by som si ho na ksicht dala. ale nikdy neviete ci nepouzivate denno denne vacsiu sracku
ja neviem ale podľa mňa ti to môže pokožku podráždiť a nevieš, ako na to môžeš reagovať.
A pokiaľ viem, tak stále chodia v telke nejaké priblblé reklamy na kozmetiku, ktorá by ti mala pomôcť sa zbaviť čiernych bodiek a to sa mi javí ako bezpečnejší spôsob
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a lepidlo je na lepenie papiera a iných vecí :p
nehovorim, ze by som si ho na ksicht dala. ale nikdy neviete ci nepouzivate denno denne vacsiu sracku
A pokiaľ viem, tak stále chodia v telke nejaké priblblé reklamy na kozmetiku, ktorá by ti mala pomôcť sa zbaviť čiernych bodiek a to sa mi javí ako bezpečnejší spôsob
tak veľa šťastia.