Už si mohol rovno napísať " Kamarát sa pýta..... " Jasné , že ta to len tak napadlo . A ak hej a zakladať o rom tému , tak založím zachvílu asi aj ja o tom ako jem tvaroh a pyškótky.
@creavnitvsemhda tak podobne ucinky napriklad ma aj taka medovka a ine bylinky, ale to len take slabsie.
Pripadne druha moznost je, zoberes si mak(cely nie mlety zalejes ho vodou. Ale vody malo, vodu maximlane 1-2cm nad hladinou maku a 24hodin nechas odstat na tmavom mieste, ale aby nebolo studene ani priliz teple to miesto. Potom po 24hodinach si zober ponorny mixer, rozmixuj, potom prefiltruj najlepsie cez volaky textil a skus to vypit, urcite to bude mat velmi zaujimavy ucinok pripadne mozes to este aj prevarit pred tym, pre istotu.
@midnight to neni opium, ale dajme tomu ze ma to ucinky ze to posobi proti bolesti a si taky omameny trosku. preto sa davnejsie niekedy malym detom ked im rastli zuby napriklad daval makovy vyvar aby spali a neplakali
a ano na opium potrebujes este zelene tj nedozrete makovice a trosku ich narezat a zacne z toho vytekat taka tekutina ktora ked uschne sa dalej spracovava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nie je to sice sedativum ako take, ale ucelu urcite posluzi
dala by som si :´(
Pripadne druha moznost je, zoberes si mak(cely nie mlety zalejes ho vodou. Ale vody malo, vodu maximlane 1-2cm nad hladinou maku a 24hodin nechas odstat na tmavom mieste, ale aby nebolo studene ani priliz teple to miesto. Potom po 24hodinach si zober ponorny mixer, rozmixuj, potom prefiltruj najlepsie cez volaky textil a skus to vypit, urcite to bude mat velmi zaujimavy ucinok pripadne mozes to este aj prevarit pred tym, pre istotu.
a ano na opium potrebujes este zelene tj nedozrete makovice a trosku ich narezat a zacne z toho vytekat taka tekutina ktora ked uschne sa dalej spracovava.
A ak nie tak nevymyslaj hluposti, nie su to lentilky, kua.