Nedávno som viedla s kamarátkou veľmi zaujímavý rozhovor. Nadhodila mi otázku, či by ste si dali , ak by to bolo možné, elixír života? Elixír, ktorý by z vás dokázal urobiť nesmrteľného? Ja som nedokázala odpovedať.....
Asi hej, len prvych par 100 rokov by to bola sranda zvyknut si na taky styl zivota. Ale zaujima ma co bude za 100, 1000, 10 000 rokov, tak urcite by som si dal hlavne potom cestovat po vesmire by bola sranda
ja by som si asi dala ale v pripade ze od chvile kedby som ho vypila by som automaticky uz ani trochu nezostarla - a v tom pripade by som do vypitia elixiru pockala aspon do 22 rokov a mozno by ma potom sice nudil ten nekonecny zivot ale nemozem vediet ake by to bolo
Skôr exlisír smrti....aj teraz aj v starobe..na čo žiť stará, zošuverená a nevládna? to už račej nežiť...keď ma ešte čaká schyzofrémia a mám ešte tráppiť deti a vnúčatá...račej smrti elixír..
no tak ked sa tak nad tym zamyslim.. tak asi hej.. dala by som si ho.. mohla by som studovat kedykolvek a kdekolvek. nic by mi neutieklo.. fajcila by som, pila
nie, po prvé by to bolo pre iných ľudí čudné a bol by som príliš známy a zaujímali by sa o mňa ludia čo by sa nemali, mne by možno nič neurobili, ale čo blízky. po druhé to zas súvisí s rodinou či priateľmi, videl by som ich všetkých postupne umierať, aj svoje deti, aj deti ich detí atď., to nie je dobrý pocit
urcite nie pretoze je to hlupost ako sa tu uz spominalo prezit vsetkych blizkych ludi a postupne sa pozerat ako vsetci umieraju sledovat ako tento svet speje do zahuby nie urcite by som to nechcela zazit...........................ale viete co by som chcela......byt tym cim som bola vtedy ked som chcela byt tym cim som dnes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ach jaj...
inak, urcite nie, nikdy