Cus birdzmankovia je aj medzi vami niekto u koho je vidina nastavajuceho leta uplne mizerna?? Co sa tyka mna, tak partiu co som mala som stratila, skratka som pochopila ze tam nepatrim s rodinou mame (teda rodicia) nahovno vztahy ...citaj nizsuie
vacsina je bud odcestovana alebo sa vobec neozvu niektorych som nevidela aj 8 rokov... cize ziadne oslavy ci nejake vylety zeby ma dakto dakam zavolal... uz je mi to trapne ze spoluziaci stale hovoria kam vsade chodia ake maju skvele sesternice ujov tety jak s nimi vsade chodia zatial co ja nemam nic z toho iba rodicov ktori su voci rodineuplne uzavreti no na jednej strane ich chapem lebo sa voci nim chovali hnusne skratka tie vztahy sa uplne rozpadli... ani mojho maleho synovca som dlho nevidela a uz mi neskutocne chyba... zrejme aj preto bo som jedinacik... mam aspon kamosov ti sa furt nejaki najdu i ked mojej byvalej partii som dala zbohom lebo sa zacali chovat jak male decka proste hnusne z nevysvetlitelneho dovodu tak som si radsej zachovala odstup... a vyslo najavo ze im nechybam i ked ja som ich volala von oni nic...pravda je ze okrem par kamosov aj to vacsina ide dakam na prazdniny het nemam nikoho bo s rodicmi sa ustavicne hadam... taze budem trcat v mojom rodnom zapadnutom meste cele 2 mesiace a stokovat s nahodnymi ludmi... skratka dalsie mizerne leto uz asi 5 v poradi... keby to bola momentalna situacia tak sa nestazujem problem ze je to tak uz veeelmi dlho hlavne s rodinou nepoznam vobec pocit ze dakde patrim...ani v skole... iba poulicni ludia... jedine svetlo je brigada kde si aspon kus zarobim a vodicak... inak depky jak fras a moj imaginarny svet...a co vy?
Kupil som dual-sport motorku (iba 150cc kedze nemam papiere), posledne junove dni zarobene na pol roka dopredu, streda opekacka v nasom plazovom "domceku" (s kamosom sme tam aj prespali), piatok sme isli na motorkach do hor k vodopadom ( » www.instagram.com/p/BHUhIOCBVui/)... vcera sme s kamosom bookli letenku do Thajska, o tyzden idem do Korei, ked sa vratim tak konecne uvidim po par mesiacoch frajerku, potom ideme s kamosmi na moto trip okolo Taiwanu a august sa uvidi, ale predpokladam, ze nebude o nic horsi. Snad dovtedy aj stihnem dopisat ebook a konecne sa pustim aj do tvorby aktivnych prijmov, lebo sa zacinam trochu nudit...
Zivot je taky, aky si ho urobis (pokial si zdrava a mas 2 ruky a 2 nohy tak to ide este jednoduchsie).
Aj ja som si to myslel, že bude napiču a teraz som do 25 augusta na brigade v Holandsku Potom keď sa podarí čeknúť Nemecko, Prahu a Viedeň a ostatok € nechať na další rok
akože výlety Slovinsko, Holandsko... a ty sa sťažuješ? ja budem celé leto makať a na konci augusta si konečne oddýchnem a budem dúfať, že sa aj troška opálim
Budem na tom asi rovnako niekde na brigade robit aby som nieco zarobil aj ked som planoval spoznat co najviac novych ludi cez leto ale nemam ako mozno pojdem na rockfest ak to vide a spoznam niekoho apson tam inak bude cele leto nuda a to by som velmi rad siel hocikam len neni s kym
Cele leto v praci (5 - PAT - DNI DOVOLENKY) k tomu nadcasy kazdy vikend 6 ranne, na to 6 nocne...
Maj viac rokov a potpm sa stazuj na to ake budes mat leto...
Ja by som bral aspon "to" slovensko...
Boha tie decka si nic nevazia..
Nemas kamosov? A co ako? Musos byy ovca lebo nemas super zadok, prsia a selfi tycku na to aby si kazdu chvilu davala fotky na IG? Nemas liky na fotkach? To je toho... Neplac a zi...
No presne, ako si to urobiš, tak to maš. Ja som si to cez všetku snahu nezvladla urobiť nijak, takže nemam ešte ani job, boyfriend mi dal kopačky a kamošov nemam.
Ale aspon sa snazim si vsugerovat že aj sama si dokažem užit leto. Vlastne robim sama všerko to, na čo ostatní potrebujú kamaratov a citim sa hrdinsky.
brigádu si si mala dávno hladať, teraz akurátne ťa zoberu do nejakej krčmy za 2,20 na h. umývať kastróle...
a nemáš kamošou, kdesi je chyba, rodičia su zlí, všetko je nanič, nie je chyba náhodou v tebe....
Ja som doteraz trávila každé leto podobne ako ty. Zavretá doma s knihou v ruke. Tento rok som si povedala, že už musím niečo zmeniť. Našla som si super kamošky, s ktorými sa chystám stráviť čas chodením po festivaloch, kým nepôjdem s našimi do Chorvátska. Ak ti vadia zlé vzťahy s rodičmi, pokus sa to urovnať. Život je aj o ústupkoch a obetovaní sa pre dobro veci.
@wowko Som na tom úplne rovnako, nejdem takto verejne rozoberať rodinný stav, ale ak chceš, môžme si trochu popísať cez TS. Tak mám vlastne v pláne stráviť leto- písať si s náhodnými ľuďmi.
"posledne junove dni zarobene na pol roka dopredu" Super . To ti ti referrali toľko vynášajú ? Koľko rokov robíš s tými BTC že ti to takto vynáša ? @tommyhot
Minulé leto nás s kamošom len tak spontánne zavolali dve baby von, že pôjdeme raz, pokecáme, popijeme apod. Skončilo to tak, že každý deň počas leta sme boli spolu vonku a stále sa opakoval ten istý kolobeh, bolo nám super a nad ničím sme nepremýšľali, proste sme sa "bavili". Potom prišla škola a nejak sme sa navzájom odcudzili. Teraz nás zas zavolali von, ale už nie je chuť do toho ísť. Navyše je s nimi nuda, keďže počas školského roka začali obidve s niekým chodiť a teraz, keď nie sú s ním a nemaznajú sa, tak sledujú mobilu a na nás aj tak jebú. Asi si tú Metaxu kúpime len v rámci nás chlapcov a budeme robiť párkové párty ako cez školský rok, hurááá!!! To už začínam mať chuť aj na rodinné dovolenky a to sa mi ešte nestalo.
Takže ty máš dosrané leto, ja mám dosrané, veľa ľudí má...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Kupil som dual-sport motorku (iba 150cc kedze nemam papiere), posledne junove dni zarobene na pol roka dopredu, streda opekacka v nasom plazovom "domceku" (s kamosom sme tam aj prespali), piatok sme isli na motorkach do hor k vodopadom ( » www.instagram.com/p/BHUhIOCBVui/)... vcera sme s kamosom bookli letenku do Thajska, o tyzden idem do Korei, ked sa vratim tak konecne uvidim po par mesiacoch frajerku, potom ideme s kamosmi na moto trip okolo Taiwanu a august sa uvidi, ale predpokladam, ze nebude o nic horsi. Snad dovtedy aj stihnem dopisat ebook a konecne sa pustim aj do tvorby aktivnych prijmov, lebo sa zacinam trochu nudit...
Zivot je taky, aky si ho urobis (pokial si zdrava a mas 2 ruky a 2 nohy tak to ide este jednoduchsie).
Maj viac rokov a potpm sa stazuj na to ake budes mat leto...
Ja by som bral aspon "to" slovensko...
Boha tie decka si nic nevazia..
Nemas kamosov? A co ako? Musos byy ovca lebo nemas super zadok, prsia a selfi tycku na to aby si kazdu chvilu davala fotky na IG? Nemas liky na fotkach? To je toho... Neplac a zi...
Ale aspon sa snazim si vsugerovat že aj sama si dokažem užit leto. Vlastne robim sama všerko to, na čo ostatní potrebujú kamaratov a citim sa hrdinsky.
a nemáš kamošou, kdesi je chyba, rodičia su zlí, všetko je nanič, nie je chyba náhodou v tebe....
Takže ty máš dosrané leto, ja mám dosrané, veľa ľudí má...