Ahoj, ide o to, ze ja uz to vobec nezvladam. Zacinam mat kvoli tomu mojmu problemu psychicke problemy a viem, ze da sa uplne lahko prezit bez kamaratov, ale ja to neviem dokazat. Kazdy si uziva vonku, smeje sa a ja trcim doma nemam sa ani len komu vyrozpravat to je dovod preco pisem tu. Ste tu jediny ludia, ktory mi vzdy pomohli a dakujem vam tu moc. Proste ja neviem co mam uz robit prestavam to psychicky zvladat uz bez kamaratov. Bojim sa hrozne leta, nechcem ho prezit sam, skusal som vsetko aj fajcit a aj tak som nikde nezapadol lebo medzi tymi ludmi sa necitim dobre. Nejake rady ako si vratit chut do zivota a tesit sa z neho? Dakujem moc
Nenechaj sa zvrhnúť partiou, ktorá robí veci, ktoré sa priečia tvojim hodnotám, ktoré nie sú dobré, pri ktorých sa necítiš sám sebou a cítiš sa nenaplnene a prázdno. Prosím, nikdy to nerob, máš NA VIAC.
Sú tu ľudia, čo zažívajú čo ty a sú aj ľudia, čo nepijú a nefajčia a aj tak priateľov majú. Bude to okej, v živote takých ľudí postretávaš, hlavne, keď spoznáš ľudí in general. Ale prosím, pripusti so do života LEN ľudí ,pred ktorými môžeš byť sám sebou a ktorí ťa ŤAHAJÚ HORE a nie dole. Ostatných vyhoď, nepotrebuješ ich, samota je lepšia, ako zlá spoločnosť.
Príde leto môžeš ísť na tábor. V 15 je to také super, že aj ako účastník, aj ako animátor už asi (pre malé deti) a môžeš ísť na rôzne pobyty, trochu pogoogli, sú rôzne jazykové pobyty a tak, športové veci, spoznáš kopec ľudí moźno nejaká brigáda? Tam budú tiež noví ľudia... a ono sa už niekto pritrafí, kto bude zdieľať tvoje hodnoty. Máš aj internet, len tam treba byť mega opatrný a keď už sa s niekym stretneš, tak jedine na verejnom priestranstve, najlepše, ak by ste predtým volali s kamerou
možností je neúrekom, len teraz je tá korona a nevieme, kedy skončí, tak ak v lete ešte nie, stále tu bude ďalšie leto
+ ideš na SŠ = celý nový kolektív a všetko okolo školy, starých ľudí nemusíš v živote už vidieť užívaj
a potom sú rôzne mimoškolské veci. Ak máš nejaký koníček (čo je super mať tak či tak, takže ak nemáš, porozmýšľaj, či sa čomusi nevenovať, môžeš robiť čokoľvek.. naučiť sa programovať, grafiku, hrať basketbal, fakt čokoľvek..) a tam bude ďalšia partia a taak
Kamarati su ludia, medzi ktorymi sa nemusis pretvarovat, aby si zapadol. Takze ak musis robit nieco, co ti je proti srsti, aby si zapadol, nie s medzi spravnymi ludmi. A netreba sa bat, kamaratov si isto najdes, len zbytocne netlac na pilu a nerob nic, co nechces.
Skus si najst neaky zaujmovy kruzok alebo sport, ktory ti trochu ide (az povolia opatrenia)
Ja som bol tiez za mlada hrozne uzavrety a s nikym som si nerozumel, ale tym ze som hraval hokej, poznal som vela ludi... a nakoniec sa nasli aj taki, ktori mi sedeli...
proste musis vyvinut co najviac aktivity. Skusaj. Strielaj do tmy. Nakoniec nieco alebo niekoho najdes, uvidis.
Chlapče Ty si strašný ojebávač Vy to nevidíte , že si z vás robí piču !!! ,,Robil som plavanie 5 rokov som sa tam stretaval s ludmi ale stale jedni fajcili a pili a drogovali, druhi hravali hry a nikde nechceli chodit 19. február 2020
K téme, divné, že to píšeš znova... nedávno to tu bolo. Neviem či nie si ďalší troll jak Christiano.
A keď máš 15 tak máš X možností ešte. Cesta ako byť medzi ľuďmi je cez napr. turnaje, súťaže, krúžky. Ale musíš sa prihovoriť niečim odľahčeným párkrát zasebou až potom položiť osobnejšiu otázku. Tak aby ťa ten človek začal vnímať a všímať si ťa.
Zacni robit nieco, co ta bavi, idealne sport, pretoze po fyzickej aktivite sa celkom spolahlivo vyplavuju endorfiny, budes sa citit a ako bonus aj vyzerat lepsie, co pomoze tvojmu sebavedomiu a pri sporte sa aj daju spoznat ludia s podobnymi zaujmami, pred ktorymi sa nebudes musiet snazit nasilu zapadnut. A skus sa zamysliet, co v zivote chces z dlhodobeho hladiska - nejake ciele, na ktore sa budes sustredit a postupne sa im priblizovat, to uz je jedno ci napr. dosiahnut niecoho v tom sporte alebo v inej zalube alebo napr. dostat sa na nejaku VS, cokolvek...
Ak to nahodou niekto cita neskor a ma podobne problemy, hlasim sa o rok neskor! Momentalne mam strasne vela kamaratov a prislo to v tej najmenej cakanej dobe. Konecne som stastny a mam vela kamaratov, ale ze az moc. Moja rada je taka, ze ked ma niekto rovnaky problem ako ja, chodte, zoznamujte sa a nebojte sa. Coskoro niekoho najdete. Kludne mi mozete napisat do sukromnej spravy, rad poradim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Sú tu ľudia, čo zažívajú čo ty a sú aj ľudia, čo nepijú a nefajčia a aj tak priateľov majú. Bude to okej, v živote takých ľudí postretávaš, hlavne, keď spoznáš ľudí in general. Ale prosím, pripusti so do života LEN ľudí ,pred ktorými môžeš byť sám sebou a ktorí ťa ŤAHAJÚ HORE a nie dole. Ostatných vyhoď, nepotrebuješ ich, samota je lepšia, ako zlá spoločnosť.
Príde leto môžeš ísť na tábor. V 15 je to také super, že aj ako účastník, aj ako animátor už asi (pre malé deti) a môžeš ísť na rôzne pobyty, trochu pogoogli, sú rôzne jazykové pobyty a tak, športové veci, spoznáš kopec ľudí moźno nejaká brigáda? Tam budú tiež noví ľudia... a ono sa už niekto pritrafí, kto bude zdieľať tvoje hodnoty. Máš aj internet, len tam treba byť mega opatrný a keď už sa s niekym stretneš, tak jedine na verejnom priestranstve, najlepše, ak by ste predtým volali s kamerou
možností je neúrekom, len teraz je tá korona a nevieme, kedy skončí, tak ak v lete ešte nie, stále tu bude ďalšie leto
+ ideš na SŠ = celý nový kolektív a všetko okolo školy, starých ľudí nemusíš v živote už vidieť užívaj
Teraz tu mas kopec adeptov, ktori kvoli karantene ani patu z domu nevystrcia
Ja som bol tiez za mlada hrozne uzavrety a s nikym som si nerozumel, ale tym ze som hraval hokej, poznal som vela ludi... a nakoniec sa nasli aj taki, ktori mi sedeli...
proste musis vyvinut co najviac aktivity. Skusaj. Strielaj do tmy. Nakoniec nieco alebo niekoho najdes, uvidis.
A keď máš 15 tak máš X možností ešte. Cesta ako byť medzi ľuďmi je cez napr. turnaje, súťaže, krúžky. Ale musíš sa prihovoriť niečim odľahčeným párkrát zasebou až potom položiť osobnejšiu otázku. Tak aby ťa ten človek začal vnímať a všímať si ťa.