v ktorom napíšete o sebe nejakú úplne zaujímavú vec, čo možno vie málo ľudí, čo vás robí špeciálnymi, čo ste dlho trénovali, čím ohurujete dievky/chlap(c)ov ... chápeme sa
Viem rozoznať dosť veľa vtákov a relatívne veľa aj podľa ich vokalnych prejavov. Akože oproti profi ornitologom žiadna sláva, ale bežného smrteľníka značne v tomto smere presahujem
ťažko povedať.. skladám hudbu a aj keď to o mne par ludi vie už som nezlozil hrozne dlho nič (pripisujem to môjmu emocionálnemu útlmu) ktorý už mám dlhšie ale sem tam teda niečo nové roz robím ale nechám tak (na neskor)... sú to také buď alternatívne/elektronické veci alebo potom čisto klavírne.. keby niekoho zaujímalo,na soundcloude mám účet pod týmto nickom, ale sú to staršie veci čiže už sa veľmi s kvalitou nestotoznujem dnes ale stále mi to ešte nepride zle aby som to odtiaľ mazal a podobne
Čo ti poviem, mala som dosť veľa paranormálnych zážitkov a viem veľmi dobre manipulovať ľudí (čo nie je najlepšie) a možno dokážem ohúriť tým, že viem veľmi rýchlo spraviť rým k ľubovoľnému slovu a rýchlo skladať básničky (detské). A keď som mala rok, spadli na mňa dvere a celé sa rozbili a ohurujúce na tom je to, že aj napriek tomu, že sa možno zdám byť mentálne zdegenerovaná, nemala som na sebe ani škrabanec a pri tom to bolo dosť kruté
nikoho tým neohúrim ale relatívne málo ľudí na Slovensku ovláda pravidlá ultimate frisbee, takže to. (celkom sad, že je to to najzaujímavejšie, čo mi o sebe napadne )
Kedysi som vedela poskladať Rubikovu kocku (resp. stále viem, ale už dlho som to nerobila) za čas, ktorý ľudia v tejto oblasti neznalí chválili, aj keď objektívne to nebolo až tak namakané. A tiež viem hýbať ušami.
↑ Ešte k tej kocke dodám, že som sa to naučila preto, lebo keď som nastúpila na strednú, tak to bola zábavka väčšiny chlapcov z matematickej triedy a ja som nechcela byť horšia ako oni. B-(((((((((((((((((
Viem nadavat po srbochorvatsky, dokazem zohnat vsetko mozne, uz vela ludi mi povedalo, ze ked ma stretli prvykrat tak mali pocit, ze ma poznaju roky (co je aj trosku creepy si myslim), viem dobre napodobnit akykolvek prizvuk (ci uz v ramci nareci alebo v jazykoch celkovo), kreslim a pisem poviedky, kratucke basne a tak (ale toto fakt, ze malokomu ukazem). Myslim, ze som tiez dobra v komunikacii, viem z ludi vzdy dostat, co chcem (aj ked si to casto neuvedomia). A v poslednej dobe si vsimam, ze mam na dost dobrej urovni rozvinutu intuiciu.
No a ofc som strasny zmrd, co vsetky tieto plusy neguje, takze do pekla so mnou D
Este ma napadlo, ze moja byvala spoluziacka vedela vydat taky zvuk ako ked sa trubi na trubke s usami Alebo bratranec zas take nieco ako ked toka tokan To by som strasne chcela vediet.
Tak tym, co by som mozno ozaj niekoho zaujala, to neprezradim nikomu, lebo nikto iny okrem mna o tom nevie a tak to aj zostane... Ale take normalne veci, ako ze malujem, pisem, vselico tvorim... mam svojsky styl vyberu literatury, nie moc zname ale zato uzitocne knihy... jogujem, meditujem, kedysi som aj hravala na gitaru a klavesy trochu ale to uz hrozne davno, a tiez viem hybat usami!
A ostatne neprezradim
Jo a este viem, ked mi niekto klame, ale to sa da lahko naucit
Kedysi som vedela autenticky povedat "pikachu" ale teraz by to chcelo vela trenovat a boli z toho hrdlo. A viem vydat vysoky zvuk, ale to nikoho neohuruje, skor irituje.
viem vymenovať všetky čínske provincie a aj ich ukázať na mape dokonca som ich vedel aj v znakoch ale sú to nejaké štyri roky čo som netrénoval a keďže mám ploché končeky prstov tak viem nimi tlieskať ak ich udieram do medzier medzi prstami druhej ruky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Po dalsie mam hnusne vysoke celo..a hnusny spicaty nos
A este po dalsie ...nie som cista Slovenka (a to sa odvija na mojom temperamente)
Stará Číňanka povie, že nie je čistá Slovenka.
To je mi teda prekvapenie... :S
No a ofc som strasny zmrd, co vsetky tieto plusy neguje, takze do pekla so mnou D
A viem spraviť takú tú vlnu bruchom, ale to na rozdiel od vyššie uvedeného nikoho neohuruje, skôr znechucuje
A ostatne neprezradim
Jo a este viem, ked mi niekto klame, ale to sa da lahko naucit
@43 wtf 0_0