Je tu niekto, kto sa vyzná do odvodov za szčo? Teraz len taka predmyšlienka ma napadla čo bude riešiť so svojou účtovníckou. Akè sú možnosti vyhnúť sa odvodom sociálnej a zdravotnej prípadne ich znížiť? Lebo ako spolu odvádzať cca. 200€ min. bez ohľadu na
@erjedna Praveže nie je lebo ja som viazaný firme a nemám živnosť. Je to kvázi menej ako živnosť mám len DIČ a povinnosť odvádzať dane. Nemám žiadnu činnosť ani živnostenský list.
S.r.o. nie je zlý nápad, nepamätám si ako to bolo viem, že som tušim v Trende čítal porovnanie živnosti a s.r.o. a viem, že ma niečo na tom odradilo neviem či to bola povinnosť viesþ podvojné účtovníctvo a zase iné poplatky musím si to naštudovať
kedysi tu bol v casaku clanok, kde bolo porovnane s.r.o. so zivnostou, ale uz je to par rokov, co tu obcasne pribudal hodnotny obsah, ktovie nakolko to je este aktualne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
zaloz si s.r.o.
S.r.o. nie je zlý nápad, nepamätám si ako to bolo viem, že som tušim v Trende čítal porovnanie živnosti a s.r.o. a viem, že ma niečo na tom odradilo neviem či to bola povinnosť viesþ podvojné účtovníctvo a zase iné poplatky musím si to naštudovať
podnikajte.sk bol moj primarny web ked som podnikal