Ahojte, chcela by som sa spýtať, že ktorú jeho knihu by ste mi odporučili? Pozerala som na nete, je ich dosť veľa na výber. Chcela by som nejakú, zameranú na objavy a Dänikenove interpretácie z celého sveta, ale novšiu, ak je to možné (keďže niektoré info
čítal som asi 5 od neho čo máme doma. najviac sa mi páčila Tomy a planeta lží, pretože to bol skôr príbeh a potom ešte jedna kapitola z inej knihy (možno Soudný den dávno nastal alebo Ve jménu Dia), lebo bola tiež písaná ako poviedka.
a inak tie objavy sú akože zaujímavé ale nejak na mňa extra nezapôsobili
@limalima ak si od dänikena ešte nič nečítala, odporúčam začať na začiatku, nemusíš ísť postupne, ale aspoň ako prvú si daj niektorú z tých starších kníh, aby si mala tie jeho základné predpoklady a veci z ktorých vychádza, odporúčam "Vzpomínky na budoucnost", a pokiaľ viem tak sa v nich nenachádza nič "už neaktuálneho". Potom to máš už jedno, ale ak správne chápem, tak táto je taká "úvodná", ktorá ti dá celkom dobrý základ aby si sa v tých ostatných v pohode orientovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a inak tie objavy sú akože zaujímavé ale nejak na mňa extra nezapôsobili
» www.podzemni-antikvariat.cz/katalog/absurdi...