keby sa dal vrátiť čas pokojne aj len o dva mesiace alebo ak by som teda mohla tak o dva roky a 14 dní presnejšie... to bol najkrajší deň môjho života...
@alpynus prečo by nemohol? lebo si myslím, že je to nad naše zmýšľanie... respektíve platí, že "Kto nezažil, nepochopí" a to je asi ťažké uplatniť pri takomto niečom... aj keď...
no to si ja osobne nemyslím, ale vylúčené to rozhodne nie je... na toto nejaký radikálny názor nemám, keďže to vždy bude len slovo proti slovu rôznych ľudí...
To, že je to nad Tvoje zmýšľanie ešte neznamená, že nebude niekto, kto túto otázku vyrieši.
Čiže Ty si myslíš, že je možné, že mŕtvy človek má vedomie hoc aj niekde v úplne spráchnivenej lebke? A čo ak niekoho spopolnia? Ten má vedomie kde? Pre toho platia "iné pravidlá"?
materialne: rucne vyrobeny darcek ktory bol vyrobeny aby ma potesil a tak s laskou ... a asi najma nemat niky uz ziadny problem s prachmi, nejaky vzdy plny ucet alebo tak
nematerialne: aby sa ludia viac pocuvali a pozreali sa na svet aj ocami druhych ludi
@alpynus to je pravda, ale jednoducho si nemyslím, že v súčasnej dobe existujú prostriedky alebo niečo podobné na zisťovanie takýchto vecí... ak si to aj niekto myslí, možno sa totálne mýli... hej, zase to slovíčko MOŽNO... začínam sa už pomaly strácať, čo vlastne riešime, ale celkom ma to baví
a nepovedala som, že to s tým vedomím si myslím... ale podľa mňa to nie je nemožné! takisto ako akákoľvek iná možnosť! čo ak dostane "nové, posmrtné" vedomie, ktoré nemusí byť podmienené činnosťou mozgu ani ničím podobným? čo ak z neho nebude proste nič? čo ak sa vráti na Zem v podobe iného živočícha? čo ak sa bude do konca svet blúdne pohybovať medzi nami živými? môj názor proste je, že je to nad naše sily zistiť niečo takéto...
ale ja nie som žiadny odborník ani nič podobné, nad takýmito vecami som sa nikdy nejako hlbšie nezamýšľala, preto zdôrazňujem že je to MOJ názor avšak dosť bezcenný, preto by som to radšej nechala na odborníkov a ľudí s väčším záujmom, inteligenciou, skúsenosťami a hlavne vedomosťami
bicie ......lietajuci koberec,,,,, aby sa us lolo upokojil a zacal sa somnov rozpravat,,,,,abo domco isiel konecne von.... . aby mi dla jeden smrad pokoj (jednoducho stebou nebudem chodit tono) ,,,,, a aby nas ucitel dejepisu zmenil nazor a prestl sa somnou hadta se KURT COBAIN wedel len melodicky skriekat nech si vypocuje aj ine pesnicky ne len smel lajk tin spirit ale aj misel ma bell wrrrrr bo nabuduce nezostanem len pri ukazovani prostredneho palca =D
a najkrajsi darcek bol lolo =D.....trocha neskor po mojich narodkach =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a iný... keby sme sa odstahovali,a byvali by sme sami len ja a mama
nematerialne: vacsiu sebadisciplinu
a najviac by ma potešil pokoj od všetkého, nech sa len chvíľu veci neserú jedna po druhej. alebo dovolenka, výlet.
Čo z toho, keď po dovolenke alebo výlete sa do cyklov každodenných udalostí vrátiť späť. Nechcelo by to niečo trvalejšie?
Smrť je teleportácia. Ale nie moderná. A ani "fajná".
Zostaneš po smrti na tom istom mieste alebo ani nie?
Prečo by nemohol? Myslíš, že je to tak, ako s kvantovými stavmi?
Ale každopádne si snáď nemyslíš, že vedomiei zostane až naveky v tej sprášnivenej lebke niekde v jame v truhle na cintoríne?
Alebo aby som bol zo svojou priatelkou štastný až do smrti , a aby som nebol vdovec ja chcem umriet prvší !
no to si ja osobne nemyslím, ale vylúčené to rozhodne nie je... na toto nejaký radikálny názor nemám, keďže to vždy bude len slovo proti slovu rôznych ľudí...
To, že je to nad Tvoje zmýšľanie ešte neznamená, že nebude niekto, kto túto otázku vyrieši.
Čiže Ty si myslíš, že je možné, že mŕtvy človek má vedomie hoc aj niekde v úplne spráchnivenej lebke? A čo ak niekoho spopolnia? Ten má vedomie kde? Pre toho platia "iné pravidlá"?
Materialne: pytel grassu, lebo len vtedy nemyslim negativne na tu nematerialnu vec...
nematerialne: aby sa ludia viac pocuvali a pozreali sa na svet aj ocami druhych ludi
a nepovedala som, že to s tým vedomím si myslím... ale podľa mňa to nie je nemožné! takisto ako akákoľvek iná možnosť! čo ak dostane "nové, posmrtné" vedomie, ktoré nemusí byť podmienené činnosťou mozgu ani ničím podobným? čo ak z neho nebude proste nič? čo ak sa vráti na Zem v podobe iného živočícha? čo ak sa bude do konca svet blúdne pohybovať medzi nami živými? môj názor proste je, že je to nad naše sily zistiť niečo takéto...
ale ja nie som žiadny odborník ani nič podobné, nad takýmito vecami som sa nikdy nejako hlbšie nezamýšľala, preto zdôrazňujem že je to MOJ názor avšak dosť bezcenný, preto by som to radšej nechala na odborníkov a ľudí s väčším záujmom, inteligenciou, skúsenosťami a hlavne vedomosťami
Bavíme sa o tom, či smrť je alebo nie je "teleportácia". Z akého pohľadu smrť nie je teleportácia?
a najkrajsi darcek bol lolo =D.....trocha neskor po mojich narodkach =D