inak klasika oblecko (az sa divim ale vsetko sa mi paci..maminka sa konecne naucila ze neznasam ruzovu), hlinikovu flasu na turu sa zide a hlavne konecne moju zrkadlovku mi dali... inak dííík ježiško
Krasne pyzamo kabat,bundu potom knihu ze Najvecsi tirani sveta dalej rukavice taku kuklu ci co to je ze to ma x vyuziti + taky krasny sal a potom peniaze aa take gatky ktore maju strih ako chalansske trenky ale pacia sa mi
ntbk na ktorý som mala peniaze už 2x (lenže sa to muselo dať napr. na zuby maminho manžela alebo na hrnce ) a tak papučky, sprej, pičoviny na vlasy kere ma dost potešili a hroznove lizatka zatial omnoho lepsia bilancia jak minuly rok a este si mam z mamu rozdelit ziletky
žehličku na vlasy,knihu,kozmetika(ceruzka na oči-obojstranná,duo tiene,špirála,balzam na pery-jahoda,telové mlieko,krém na tvár,krém na ruky,také mlieko na vlasy pred žehlením,vajíčko od Oriflame-vanilkové),5x oblečenie,2x ponožky,vonavka,pokladnička,a ešte "tá vec" keramická napr. na stolík neviem ako sa to volá no tak ježka mám,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a repráky a webku.. a také drobnosti hocijaké
a ja som im kupila z mojej brigadnickej vyplaty digitalnu osobnu vahu...
a este som rostala rozjebanu webku
» img04.allegroimg.pl/photos/oryginal...
inak klasika oblecko (az sa divim ale vsetko sa mi paci..maminka sa konecne naucila ze neznasam ruzovu), hlinikovu flasu na turu sa zide a hlavne konecne moju zrkadlovku mi dali... inak dííík ježiško
Jéé, to je zlaté
Oblečenie, špirálu, voňavku, struny, notes, šampóny, dalej si už nespomeniem a to čo som si nestihla kúpit si dokúpim po Vianociach (ROFL)
hovno..
HD kameru cena: 400 eur
hugo boss cena:neznama =D
vetrovku a oteplovacky cena :neznama =D
metronom =D cena :neznama
ponozky =D cena: 2,50 =D
a pre zvieratka zradlo atd =D
mobil boston dotykový
baletné špičky
knihu
nočnú košeľu
blúzku
DVD
a babka s dedkom a krstná s krstným sesternicami a bratrancami z anglicka ešte niečo prinesú