išla som na študentskú kvapku krvi hneď po 18 ako jediná baba a povedali mi po odobratého vzorke, že keby mi zoberú tých 350ml tak mi môžu rovno dva krát toľko vrátiť lebo by som skolabovala
potom som bola asi o rok na to v nemocnici na darcovskom no akurát som skončila na hematológii s anémiou nevadí skúsila som
ale len raz, v škole..aj to len aby som prekonala svoju fóbiu voči ihlám, ale aj mi potom prišlo zle ale momentálne nejakú dobu ani nemôžem, kvôli pribúdajúcim tetovaniam
rad by som. ale mavam sex s muzmi takze to je jeden problem, druhy ze som mal mononukleozu v minulosti a treti ze som mal zltacku tu taku jak decko (to neviem ale ci je tolky problem). inak som nulka ale tak zial osud to tak zariadil
Ja som bola len raz ale tri dni potom som bola tak v riti z toho fyzicky, že som všade kolabovala, tŕpla mi hlava a podobne ... rada by som darovala zase lebo mám B rh negatív ale bohužiaľ to fakt zle znášam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
potom som bola asi o rok na to v nemocnici na darcovskom no akurát som skončila na hematológii s anémiou nevadí skúsila som
ale mám pod 50kg a málo železa, nemôžem :/