radšej si ho ty ani nedávaj lebo očividne myslíš len na to ako ťa to bude "bolieť". ja som skôr rozmýšlala ako ten obrázok ešte upraviť a nie nad tým čo budem cítiť. vykašli sa na to
neviem cim to je, ale vela ludi na birdzi sa tu robi strasne premudrelymi, komentuje nie k veci ale odveci a snazi sa byt vtipna ... uz som si to vsimol na viacerych diskusiach. Holka sa proste chce podelit o nazor, aky mate nazor vy na tetovanie na zapästi, či s tym mate nejake skusenosti atd, a nie same priblbe poznamky tu citam ... peace
Je to na tebe, ja si tiež chcem dať, niečo malé a na niake menej viditeľné miesto, bolesť je to posledné nad čím rozmýšľam, a čo také by si si chcela dať?
tak tak, niektory su tu strasne mudry.. radšej ste sa mohli zdrzat komentu a chcem si dat Mum and Dad, thank you for life.... a myslim ze ak ma to omrzii, tak si to dam odstranit, uz teraz existuju metody nato a nie to este o par rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
TEMERAF!
radšej si ho ty ani nedávaj lebo očividne myslíš len na to ako ťa to bude "bolieť". ja som skôr rozmýšlala ako ten obrázok ešte upraviť a nie nad tým čo budem cítiť. vykašli sa na to
*hoperpohroma