to by vazne zalezalo na okolnostiach... ale ak sa nieco pokazilo vo vztahu (co sa tyka inych veci, ako podvadzania) vzdy som dala druhu sancu... ale tretiu už nikdy
povedala som si že nikdy.....a nikomu som ju nedala až na jedného Mareka tomu som dala druhú, tretiu, štvrtú, piatu a meviem koľkú ešte EPIC FAIL!!!!!!!!!
ak by ma podviedla s inou...dal by som obom druhú šancu ..ak ma povedie s iným zabil by som ho a po 20 rokoch v base by som jej postupne odpustil a možno jej dal druhú šancu
uff.. to je ťažké. Na jednej strane sa mi pri predstave ukončenia môjho vzťahu ženú do očí slzy, na druhej.. nuž, ak by ma podviedol, tak.. som sa asi celý čas mýlila a je to úplne iný človek ako ten, za ktorého som ho považovala. Asi by som si to nechala vysvetliť, ale.. nie. Druhú šancu po nevere nie. Možno by som časom odpustila a dokázala sa naňho znovu pozrieť, ale ísť znova do vzťahu, to nie..
Povedal by som, ze rozhodne nie, ale raz som druhu sancu dostal, tak sa citim byt v istom zmysle zaviazany na druhu sancu pre niekohu. (ked som ju dostal, tak som az do konca vztahu nerobil ziadne vylomeniny)
Dala som druhú šancu... neľutujem to... a werím že ani ľutovať nebudem..... werím že to bude stále už len dobré... a nebudem znova podvedená.... aleee už tretiu šancu nedávam... to už by bolo ako keby ma bere ako samozrejmosť.... ale pokiaľ milujem tak druhú šancu som dala
Keď to už je raz zlé, tak to bude bývať stále horšie a horšie. Neskôr chvílku fajn a potom zas zle.... Mňa ex podviedla na náš rok a ja som jej odpustil a šancu som jej chcel dať, lenže ona nie. Vymenila ma za chvílkový pocit radosti... Ale snáď sa nájde spriaznená duša, ktorej môžem opätovať lásku...
Ďalšiu šancu by som nedal, lebo sa to po čase vždy zopakuje. Človek, ktorý miluje tak nepodvedie !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
takže už NIKDY druhú šancu...NIKOMU
Kazdopadne by som tomu cloveku uz nikdy v nicom neverila takze pokracovanie vo vztahu by nemalo zmysel.
druhé šance nedávam
dovi
Ďalšiu šancu by som nedal, lebo sa to po čase vždy zopakuje. Človek, ktorý miluje tak nepodvedie !!!