chvíľu som si myslela, že som totálny idiot, ale potom ma napadlo, že dávivý = dáviaci....
ak sa ti to stáva pravidelne u zubárky, môže za to pravdepodobne strach...bráško to mal...tam to riešili liekmi proti strachu (áno, aj také existujú)...viem, že si vždy predtým dal Xanax a bol v pohode...poprípade skús kontaktovať psychologičku, ona ti povie, čo a ako...
mna zase, ked som bola mala rodicia ucili, ze ked ma napina, mam si masirovat lavu stranu brucha, neviem podla coho usudili ze prave tam, ale budis, placebo efekt no u mna celkom ucinne....
@antifunebracka skôr by som to dávala za zásluhu vsugerovaniu si tej myšlienky, že dáviť nebude, lebo pochybujem, že v palci sú nejaké nervy čo potlačujú dáviaci reflex ...
@klaudiqaaa je to mozne. no koniec-koncov aj placebo je svojim sposobom liek. na vlastnej kozi som to este nevyskusal, bo ked mi je zle, myslim na vsetko mozne len ne na palec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
prečo by si chcela bojovať? je to normálna obranná reakcia tela pokiaľ viem
ak sa ti to stáva pravidelne u zubárky, môže za to pravdepodobne strach...bráško to mal...tam to riešili liekmi proti strachu (áno, aj také existujú)...viem, že si vždy predtým dal Xanax a bol v pohode...poprípade skús kontaktovať psychologičku, ona ti povie, čo a ako...