V kobre 11 bolo to iste + v tom aute sedel Novy partner Semira A Semir ho samozrejme zachranoval. Zlyhali im brzdy, kluc sa zlomil, ručná brzda im ostala v ruke práve vyšli z pumpy a mali plnú nádrž, diaľnica končila... A to všetko zhrnúť do dobrých 20 minút. No ja som vtedy trpel záchvatmy smiechu
prečo zabijate svoj život pozeranim takejto somariny? uvidite ako vam raz tych 90 minut bude chybat! a určite sa vam to nestalo len raz, tak si to zratajte. ked vidim, že zas davaju nejaku somarinu v telke, idem robit niečo zabavnejsie alebo užitočnejšie, no nie?
Rrrrr som videla a najlepsie bolo to ked sa dostali do toho tesca ze LOL ciste krce a to s tym psom ako som to videla nehorazne davno ale pamatam si to jak vcera brutal
a toto auto co popisujes som kukala nehorazne unudene doma a skapinala som fakt jak bol an tej kapote..to bol otras
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
uplna "NAHODA"
... a čakali, kým im dojde bezín...
ale neviem, či to náhodou nie je podľa skutočnej udalosti
tvaria sa akoby isli 280 a idu 100 mil za hodinu
Obcas to vyzera ze auto ide tak 40 az 60 a obcas akoby islo 200 ina blbost
trapna napodobenina nebezpecnej rychlosti,,,teda ak bola skor
a toto auto co popisujes som kukala nehorazne unudene doma a skapinala som fakt jak bol an tej kapote..to bol otras