Potrebovala by som nejakú rozumnú odpoveď, máme problém s profesorom (teda nie s predmetom) a to v tom zmysle, že nám nechce dať skúšku. Nerobili by sme z toho horor akurát, že ide o prenosovú skúšku. Neviete poradiť nejakú možnosť, aké kroky by sme mohli
myslím, že u nás to funguje tak, že v tomto prípade môžme požiadať o "dekanský termín" čo vlastne znamená, že na skúške nebude len skúšajúci ale aj dekan a ešte nejakí profáci z katedry, na ktorej sa vyučuje daný predmet. čiže odpovedáš pred komisiou a tá ťa potom bude aj hodnotiť.
osobne som sa s tým nestretla, iba viem, že existuje takáto možnosť. skús sa pozrieť vo vašom študijnom poriadku, určite sa tam o tom bude písať.
@dalilag viem, že u nás mali taký problém s VETkom, a že chceli žiadať o dekanský termín, ale nakoniec žiaden nebol, neviem, či o to žiadali alebo im to zamietli, lebo nejako som sa nezaujímala, kedže sa to mna netykalo. v študijnom poriadku sa neuvádza ale nič takéto, neskúsila si zájsť na študijné oddelenie?
Zase u nás na LF UPJS to je tak, že pri prenesenom predmete do dalšieho ročníka máš právo na jeden "normálny" termín, ak ten nedáš, bud prerušíš štúdium alebo ideš na dekanský, kde odpovedáš pred komisiou. Netreba podávať žiadne žiadosti, stačí sa prihlásiť na AISe. Ak nespravíš ani dekanský, konečná, môžem robiť príjmačky a všetko od začiatku.
@greyness lol to znie drsne...u nas to funguje zas tak ze ked nespravis riadny a ani prvy opravny tak ziadas na studijnom papier na dekansky a ides normalne na skusku na nejaky vybrany termin...ale nic take ze pred komisiou..je to vlastne ten druhy opravny termin a za rok mas 2 "na zimu jeden na leto jeden"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
osobne som sa s tým nestretla, iba viem, že existuje takáto možnosť. skús sa pozrieť vo vašom študijnom poriadku, určite sa tam o tom bude písať.