vzhladom na to ze Liga proti rakovine je jedna z naozaj mala charitativnych organizacii ktorej skutocne doverujem, tak si kazdy rok narcis kupujem a ani tento rok nebol vynimkou
Ja som rozdavala a bola som unavena jak kon, takze som so svojou robotou spokojna Dokonca mna a moju kamosku vzal jeden typek autom do jeho firmy a vsetci robotnici (mozno 20 ludi) prispelo a aj on bol celkom stedry
ja som bola dobrovolnicka a po skole sme zbierali peniazky a co ma najviac prekvapilo...tie najmnesie deti mali najviac sucitu...a aj ked mali len par drobnych...alebo nejake posledne peniazky dali nam ich myslim ze to bol najlepsie straveny den co sa tyka mimoskolskych aktivit resp skolskych jeden den obetovat...pre ludi ktori to ozaj potrebuju je naozaj to najmenej co mozeme spravit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A prišlo mi toľko gratulačných správ ku Dňu narcisov, až som zostala prekvapená...
ale gratulacie mi prisli len dve aj to som si jednu vynutila