Nevedel by mi niekto súrne poradiť nejaký super vtip, video, alebo obrázok mega ftipný , aby sa z toho človek smial aspoň 5 minút.? Mne sa už vyčerpali všetky nápady ako rozosmiať kamošku, ktorá má teraz fakt zlé obdobie. Dakujem..
@nella13 zo skoly? ze musis sediet na zadku a nemusis sa starat o to, co do huby, z coho zaplatit hypoteku, ucty atd? mlady som bol, ale nikdy som nemal depky z bezstarostneho detskeho zivota... Teraz mam podstatne vacsie starosti a nedepkujem... k nicomu to nevedie..
@tommyhot možno z toho, že nemaju frajerov, nerobia veci co starši..že ich rodicia nepistia von dlhsie ako kamaratky, že nemožu ist na disco alebo koncert že maju zaracha, lebo dosli domov na hada.. že zistili že fajčia..že sa flákaju a maju zle známky... proste všetky tie blbosti, ktoré by nemali robit a robia..a mali robit a nerobia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
toto tuším rozveselí každého
- Pán doktor mne na ohanbí nerastú vôbec žiadne chĺpky.
Doktor sa zamyslí.
- A koľko máte rokov?
- 26.
...- No to by už naozaj rásť mali. A ako často sa milujete?
- No tak 25 až 30 krát týždenne.
- Ale drahá slečna, na diaľnici tiež nerastie tráva.
mňa pobavil