ja mam desire x a som spokojny. kupoval som ho mesiac dozadu. mne to uplne vystacuje. akurat co je skoda ze neni cudlik na fotenie takze musis len na displeji stlacit ked chces fotit. ale tak da sa to vyriesit samospustou
Taktiež má Desire X, a taktiež som spokojný ako pánko nadomnou Je tam android 4.1.1. A HTC-čka majú podla mňa najkrajšie užívateľské prostredia (Sense). K tomu sú to kvalitné telefóny. Mne padne akurát do ruky Čierny sa ani veľmi nezašpiní. Baterka vydrží 1 deň pri klasickom používaní+ nejaké to wifi
Ja mám tiež Desire X aj práve z neho píšem.. a som spokojná a ním, uz takých 8 mesiacov ho mám. podľa mna si Samsung Galaxy S2 určite nekupuj... a ak uz silou mocou samsung tak skôr niečo novšieho dáta ako s3 mini... Ale desire X určite odporúčam
Na gui by som sa vôbec neorientoval, prvé čo som spravil na svojom One X je prebil Sense iným launcherom, prešiel som všetky a v podstate už rok používam Nova launcher, príde mi oveľa lepší ako sense a pohyb je maximálne hladký, ajkeď mám večne podtaktovanú Tegru3. Nechám kamoša, nech sa rozhodne medzi Desire X alebo S3 Mini.
@77hanes77 o tom S2 plus nič neviem, ale ja osobne som rada že som si nekúpila s2, keďže som sa rozhodovala medzi týmito dvoma mobilami, s3 mini este nebolo na trhu ale aj tak by som si vybrala htc... Hw neni všetko možno o trochu lepšie ale proste je to starý model a myslim že by to bolo aj cítiť
Ale tento mi inak spočiatku sekaval ale aktualizácia na android 4.1.1 to spravila.
Ale rovno novú, alternatívnu ROM (Cyanogen Mód napr.) ... bolo to potrebné väčšinou pri starších fónoch, ktoré dostali aktualizáciu na ICS (Xperie 2011, Galaxy S2 a pod.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mám Samsung Galaxy S3 mini ...
Ten je lepší, než HTC Desire X, má väčšiu RAM (1G ,
Desire X má len 768MB
Celkovo užívateľské prostredie sa mi páči, čoskoro dostane Android 4.2.2, fotoaparát ujde ... I keď, oproti veľkej Galaxy S3 sa čakalo viac
Do 220€ zoženieš aj populárny Galaxy S2, ktorý má väčší displej než S3mini a vyšší takt procesora (1,2 GHz oproti 1 GHz) a mierne lepší fotoaparát
Ďalej môžeš uvažovať o Sony Xperií S. Xperií T alebo Xperií P
Ani LG Optimus L9 sa v strednej triede nemá za čo hanbiť ...
Výber je na tebe
A teraz vyšli nová verzie Galaxy S2 : Galaxy S2 PLUS (s NFC), ktoré sa predávajú ... Pôvodná S2 sa už nepredáva.
No pokiaľ sú ľudia spokojný s Desire X, tak nech si ho zoberú ... HTC Sense sa páči aj mne
Ale tento mi inak spočiatku sekaval ale aktualizácia na android 4.1.1 to spravila.
Ale rovno novú, alternatívnu ROM (Cyanogen Mód napr.) ... bolo to potrebné väčšinou pri starších fónoch, ktoré dostali aktualizáciu na ICS (Xperie 2011, Galaxy S2 a pod.)
Jelly Bean má oproti ICS opravenú stabilitu a menej mrzne ...