@midnight co ti na tom presne nesedi? ved ak by tymto detom boli prisudzovane negativne vlastnosti, boli by na zaklade toho vykreslovane ako zle, negativne bytosti, cize by neboli vykreslovane ako nevinne bytosti, tak ako ona povedala ci mi nieco unika?
@darkestangel Omen práveže hádam môže byť ale ja som videl len novší remake, nie ten pôvodný Omen zo 70. rokoj, počas natáčania ktorého sa údajne odohralo paranormálnych javov na 30 ďalších filmov
@12@13 napadol ma český film Bastardi, ktorý som síce nevidel, ale z jedného drbnutého spolužiaka sa po ňom vraj stal "tvrdý rasista" (aspoň takpísal na fejsbrúku) :ehm:
@zdasati ako vieš? teda... hej, zdal sa mi taký nejaký... hm, nejdem špecifikovať, ale aby bolo opodstatnenie tú info brať do úvahy potrebujem aby to bolo čosi viac než len "zdasami", alebo tak.
(heeej, dve hodiny v noci a hladný midnajt produkuje trápne puny... slight_smile:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
to sa tak nejak... vylučuje, nie? ak niekomu niečo prisudzuješ, tak ho tým vykresľuješ.
tam su romske deti vykreslovane dost negativne
áno to je tutovka !
okrem iného,Stephen King je predsa len kráľom temného umenia !
Nikoho !
@1 5 čitali ste uz niečo od Dana Simmonsa?
čiže sa ospravedlňujem aj @comptine
a odporučil by som ti jeden film ale neviem si spomenúť ako sa volá, pamätám si z neho presne len scénu skupiny démonických detí
@zdasati ako vieš? teda... hej, zdal sa mi taký nejaký... hm, nejdem špecifikovať, ale aby bolo opodstatnenie tú info brať do úvahy potrebujem aby to bolo čosi viac než len "zdasami", alebo tak.
(heeej, dve hodiny v noci a hladný midnajt produkuje trápne puny... slight_smile:
» www.birdz.sk/webka/giordano/...
šak a ty si nebol admin niekedy?
» www.imdb.com/list/ls00181884...
@waagbistritz69
aj som.
a to akože znamená že automaticky sledujem a poznám všetky telenovely a who's waldo ságy čo sa tu dejú?
Kniha » www.databazeknih.cz/knihy/dobry-syn...
Sfilmovaná verzia » www.csfd.cz/film/14853-dobr...