ahojte chcem vediet ci ste niekto cital tuto knihu...lebo ja som na zaciatku a moc ma to nezaujalo...dostala som sa tam ako prisli do patagonie a uvedomili si ze to nemusi byt to miesto stroskotania...mozete mi povedat ako sa to skonci?
oo ja som to tez citala.. asi ked som mala 9? zrhuba ale neviem presne aaa zaciatok je hrozny to uznavam... ale ked som to cele docitala tak neviem.. proste zrazu mi to prislo ako ze cas,ktory som na to vyuzila bol na neco dobry docitaj to vela zdaru
brr to je od verneho, toho nemám rada, pokúšala som sa prečítať 15ročného kapitana a potom dakolko týždnov v balone ale ziadne z toho som nedočítala. Nedokazala som to.
asi tak pred 10 rokmi som sa o to pokusal aj ja, ale tiez som to nezdolal, jednoducho ta nuda a klipkajuce oci boli silnejsie ako ja ..ale este ze sa to tu pripomenulo, mozno dam comeback
ja som to precital asi pred rokom.. ked som to docital povedal som si ze bez tych vernovskych rozpisanych presnostiach o roznych kontinentoch a miestach na zemi.. ako je jeho zvykom a nie len v tenjto knihe.. tak by ta kniha proste zaujimala aj deti dnesnejd doby...
dkG je naozaj dobra kniha trocha zdlahava ale australska cast je bomba .. ak to ma niekto moznost ako povinne citanie odporucam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
dkG je naozaj dobra kniha trocha zdlahava ale australska cast je bomba .. ak to ma niekto moznost ako povinne citanie odporucam...