Poznáte to? Mali by fungovať na podobnom princípe ako očná joga, teda pri pravidelnom používaní môžu aj upraviť poruchy zraku (napr. krátkozrakosť...), prípadne zabrániť im zhoršovaniu.
Ja ich mám a nikdy by som neuverila, ak by mi niekto pov
@misicka606 Neviem, či to pomáha. Na tých ich stránkach sú síce kladné ohlasy, ale až tak by som tomu zas neverila, neviem. Ale ten pocit, že vidím bez dioptrií je úžasný. Chcem sa na to ale spýtať očnej keď najbližšie pôjdem, že čo si o tom myslí.
Inak mala som ich už aj vonku. Dajú sa nosiť ako slnečné okuliare keď je fakt ostré slnko (inak nie je vidno cez tie dierky). Pred UV to samozrejme neochráni, ale dosť to tieni. A vidíte tak trochu ako mucha
@ciernaruzicka Vraj môže aj úplne, ale tak neviem. Očná joga jednému známemu zlepšila zrak o niekoľko dioptrií a už nepotrebuje ani okuliare tuším. Záleží len na tom, či to naozaj funguje ako tá očná joga...
@decay Ako vieš? Ja som to pochopila tak, že niekomu to môže pomôcť a niekomu nie. A treba ich používať každý deň. Ale pravdu povediac ani ja tomu moc neverím. Mne sa iba páči vidieť ostro bez dioptrií
@koprdil Chcela som si na toto vymyslieť nejakú extra vtipnú ironickú poznámku, ale som už asi príliš unavená. Tak nič z toho no Ja som tie okuliare naozaj dostala, naozaj cez ne vidím a naozaj netuším či zlepšujú zrak (podľa mňa skôr nie)... Veľa informácií som o tom okrem tej ich stránky nenašla, preto píšem sem, či ich poznáte, aké s nimi máte skúsenosti a či si myslíte, že to môže pomôcť a tak
Ak človek cvičí s očami každý deň, po čase mu to pomôže. Ale neverím, že sa to dá zlepšiť až o niekoľko dioptrií (napríklad päť). A ešte niečo - akonáhle človek prestane s tými očami cvičiť, tak sa mu to vráti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a koľko ich už nosíš?
kde sa to dá vsade kupit?
..či dané okuliare majú extra špeci vzor "dier"?
Tá očná joga vraj ale funguje, tak teraz ozaj neviem. Ale určite sa na to spýtam lekárky...
Skúste si nájsť na nete cviky na oči
Pekny vyber maju tu » gadgetworld.sk