Ahojte, chcem sa Vás len spýtať, či nepoznáte nejakú menej drastickú diétu (myslím tým - piť 5 litrov vody denne)? Viem, že by som mala jesť viac krát denne v menších dávkach, nejesť moc sladkého, ale potrebujem mať presný jedálniček.
@ejmidv urcite nejest tak malo proste 5 porcii denne alebo aj neskoru veceru ked ides spat o polnoci nejedz naposledy o siestej ale mozes aj o osmej alebo deviatej nieco male a urcite ranajkuj a zdrava je asi zelenina, ovocie a chude maso ako napr. hydinove, a nejedz vyprazane ja som uz pol roka takto a je mi dobre
kebyze chodis do posilky,tak by som ti vedel poradit ako schudnut a dost ucinne...skus prestat jest vecere a dodrzuj aj tie ostatne veci ako viac pohybu a castejsie jedenie v malych davkach...ja aj ked som nebol na diete a neveceraval som,tak vaha sla dolu.sice pomalicky,ale sla
@millieandrea Aj to viem, ale nieje to postava modelky! Proste to chcem JA! a určite budem lepšie vyzerať, keď schudnem, dokonca sa budem osobne aj lepšie cítiť a budem si môcť na seba kúpiť viac druhov nohavíc potrebujem zmenu trošku a chcem sa viac páčiť
teraz si podla mna super. neriad sa hlupymi normami, ktore ziaden normalny chlap nechce. co sa tyka jedla, nejedz po zotmeni. zvysok prenecham @kolini -mu, ktory tiez drzi hladovku
@v3nty nocny...neviem ako vy,ale ja sa na sutaz nechystam,tak nemusim dodrziavat prisne tie veci...mam uz na sebe co to vyskusane a viem co a ako na mne funguje...so sebou som nadmieru spokojny
@bress ...vaha sla dole,ale sila dokonca hore,takze svalstvo dole asi neslo kreatin som nezral
Ja neviem, ja diétam moc nedoôverujem. Skús si zostaviť nejaký jedálniček, ktorý budeš dodržiavať strašne dlho. Lebo keď budeš dodržiavať nejakú tú 90-dňovú diétu, raz začneš jesť normálne a vráti sa ti to. Asi píšem blbosť alebo čo, ale je to môj názor.
Jedz asi 3/4 porcie ako je normálne, určite vieš, že asi by bolo dobré vyhýbať sa sladkostiam, vyprážanému jedlu, sladeným nápojom atď, slaninke.
Diéta je blbosť, všetko je to o správnej kombinácii potravín, ak chceš schudnúť, mala by si jesť čo najviac bielkovín a sacharidy skôr menej, hlavne menej ovocia a nahradiť ho zeleninou, a papa ťpotrvainy typu vločky, klíčky, orechy, mlieko, syry, jogurty, tvarohy. Nejesť prílohu + mäso, ale každé zvlášť apoň v 2-hod. intervale..a k tomu mäsu radšej zeleninový šalát. Dec ol
@8alexey8 musela by trénovať 4-5 hodín denne na to aby nemusela riešiť stravu. neviem čo máte všetci aké ideály o chudnutí bez aspoň miernej úpravy stravy.
@onetouch no hej ked si nedal pevne jedlo ale kazein, tak to mas prakticky to iste akokeby si zjedol tvaroh.
@ejmidv ked ta bolia klby a si unavena tak si oddychni a necvic viac. Unava kludne moze znamenat, ze mas pretazenu CNS, a tu ked si doseres, tak to je dost zle. Ale fakt, ked chces co najefektivnejsie schudnut, tak jednu z tych dvoch diet, a ked nie tak rychlo, tak nato treba vidiet asi co jes aby sa dalo povedat, co zmenit.
moja mama tiež držala tú 90- dňovú, tiež dala okolo tých 15 kg dolu a krátkodobé by som ti neodporúčala tie len strašne rozhádžu organizmus. Podla mňa je najlepšie zostaviť si diétu sama. Nájdi si na nete kalorické tabulky a zostavuj. Ja som to tiež tak robila
@majusssska neriešenim stravy chap to, že dodržim nejake spodne hranice prijmu aspoň 1,5g bielkoviny na kg + vitami atd. a potom žerem jak mi pride pod ruku a čo mi pride
@8alexey8 nie, ako v pohode, keby som to mala ja konkrétne zaradiť do môjho bežného školského dňa, tak spím asi tak... -2 hodiny denne. málo? a jedenie hocičoho ak chcem schudnúť, to mi príde ako úplná hlúposť.
@najivna 90dnovu urcite nie Teda, aspon mne priniesla zle vysledky. Sice ta nauci celkom normalne jest, zdravo, ale ma strasne vela metabolickych nedostatkov.
K teme: Ziadna dieta ti nepomoze. To treba zmenit celozivotny styl a nie drzat hladovku.
majusssskamajusssska už len tym, že nespiš tak nerozmyšľaj nad treningom ...trening je prostriedok na ziskanie čohosi (stihlej postavy, svalov ... ) ale trening nefunguje ako nastroj ak nieje trojuhelnik ... DRINA, ŽRADLO, SPANOK ...
Ujo, povedzte mi v čom Keď už po mne vybliakujete hentaké slovíčka, tak ma aspoň opravte a vysvetlite mi to, nenahnevám sa.
Mne sa nezdá normálne jesť len 3 krát denne, čo ozaj spomaľuje metabolizmus, nezdá sa mi ok jesť celoživotne na raňajky IBA ovocie, zdá sa mi choré dávať sa na hladovku
Normálne je obmedziť sa trochu v jedle (t.j. nie sladké, mastné, vyprážané každý deň), jesť veľa ovocia, zeleniny a pravidelne sa hýbať.
najlepšia dieta je jesť všetko čo ti chuti a každy večer pred spanim si dať falat na slaniny keď telu nebudeš nič odopierať, nebude mať potrebu robiť si tukove zasoby na horšie časy
@v3nty Nooo. Tak hej, táto veta nie je celkom pravdivá, ale podľa mňa sacharidové vlny, alebo úprava stravy, športovanie, menšie stráženie sa a krotenie sa v jedle nie je diéta Zdá sa mi to... fakt sa mi to zdá skôr ako životný štýl a nie diéta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
len čo je to zdravo jesť?..každý deň zjesť jeden pomaranč a jeden banán ??? ...
@13 hlavne banan nie, to ta na birdzi kazdy pouci, ze banany sposobuju hotove inferno, co sa tyka priberania
No víím, že banán je najviac kalorický
A nejedz sladke, mastne, prazene, vsetko z bielej muky, mliecne vyrobky len nizkotucne atd.
ale Ď!
Musis spalit viac kalori ako za den prijmes
už mi tak dobre nepracujú svaly ani kosti...keby sa to dalo, tak jasné
mám dosť problémy s chrbátom, aj s kolenami, alebo s členkami..každý deň som viac a viac unavená...a napriek tomu každý deň cvičím
Ale nie, neber si z takeho priklad
btw, 5 litrov vody denne je drastické?
@bress ...vaha sla dole,ale sila dokonca hore,takze svalstvo dole asi neslo kreatin som nezral
Inak je mi ľúto @koliniho - ale už sa môže vrátiť k uhorkám.
Diéta je blbosť, všetko je to o správnej kombinácii potravín, ak chceš schudnúť, mala by si jesť čo najviac bielkovín a sacharidy skôr menej, hlavne menej ovocia a nahradiť ho zeleninou, a papa ťpotrvainy typu vločky, klíčky, orechy, mlieko, syry, jogurty, tvarohy. Nejesť prílohu + mäso, ale každé zvlášť apoň v 2-hod. intervale..a k tomu mäsu radšej zeleninový šalát. Dec ol
a ak tancuješ a veľa schudneš......odchudneš si svaly
tá únava je varovanie.........!!!!!! pred dačím vážnym
@ejmidv ked ta bolia klby a si unavena tak si oddychni a necvic viac. Unava kludne moze znamenat, ze mas pretazenu CNS, a tu ked si doseres, tak to je dost zle. Ale fakt, ked chces co najefektivnejsie schudnut, tak jednu z tych dvoch diet, a ked nie tak rychlo, tak nato treba vidiet asi co jes aby sa dalo povedat, co zmenit.
K teme: Ziadna dieta ti nepomoze. To treba zmenit celozivotny styl a nie drzat hladovku.
takže tak
Môžeš cvičiť od rana do večera keď nezregeneruješ
Inač ja som to bral z pohľadu, že mam čo potrebujem na to aby som išiel do toho
Tiež nezačnem člnkovať, keď mam len jedno veslo .... vo všeobecnosti ...lebo ja by začal
Mne sa nezdá normálne jesť len 3 krát denne, čo ozaj spomaľuje metabolizmus, nezdá sa mi ok jesť celoživotne na raňajky IBA ovocie, zdá sa mi choré dávať sa na hladovku
Normálne je obmedziť sa trochu v jedle (t.j. nie sladké, mastné, vyprážané každý deň), jesť veľa ovocia, zeleniny a pravidelne sa hýbať.
Takže, čo z môjho zmýšlania je pičovina?
Ja viem svoju vahu ovladať jak cem a nemam stým žiadny problem
Darmo ked čitáš tie sprepácenim pičovské maganziny na vymývanie hláv kde radia 14ročným babám aby boli celý den o jablčku ...
Nikdy nikdo nepovedal že dieta je o hladovaní (to zas tie magaziny mudre) ja somv diete viac nažraný jak cez sviatky a chudnem..
Ako je to možné ???
Písala som snád niekde, že podporujem diéty, hladovky a diéty z časopisov?
Prečo tu robíš zo mňa nejakú hlupaňu? Bo tak to vyznieva.
Citujem "K teme: Ziadna dieta ti nepomoze. To treba zmenit celozivotny styl a nie drzat hladovku."
Prave preto naražam nato že nepoznáš tie pravé "diety"
Čiže v podstate sa mi dvaja ťaháme len o slovíčka