Aké jedlo si pod takým pojmom predstavujete? Keď v rámci takej stravy mi v nemocnici dali rožky s maslom, ryžový nákym, ovocný jogurt...Nechcem tam pre nejakú zlú voľbu tesne pred štátnicami skončiť zas. Vďaka
Diétne jedlo si predstavujem: Malo by mať málo tuku a keď ho ješ večer tak aj málo sacharidov ale podľa mňa je diétne jedlo a hlavne strašne zdravé ovsené vločky s jogurtom alebo banánom orieškami a tak ale nie je až tak strašne nízkokalorické
šak jeb na to pred štátnicami keď si tak sa pekne štandardne stravuj bez zmien, teda pokial ti to nerobí voľáke problémy. a pokial hej alebo chceš s tým začať potom, tak hlavne veľa zeleniny,miesto sladkostí ovocie, obmedz na minimum mäso a mliečne výrobky a aj pečivo. hlavne ale teda to ťažké mäso, omáčky a tak. šak musíš sama cítiť ktoré jedlo je tažké a ktoré nie predsa.
ovsené vločky sú super! len sa ich človek časom preje
tak ja by som nejedla nejakú moc veľkú záťaž na žalúdok-žiadne vyprážané veci,piecť na minimu oleja(olivového najlepšie) veeľa zeleniny a ovocia(kukni si jedlá pripravované tiež zo strukovín-sója,šošovica,pohánka,cícer-zoženieš ich v pohode v obchodoch a nezaťažia ti tak žalúdok ako napr. rezeň/vysmážaný syr). A hlavne,nekupuj tmavé pečivo,iba celozrnné/viaczrnné(tmavé je iba biele pečivo zafarbené karamelom).
@neoriginalna - ovsene vločky si moze clovek obmienant roznymi blbostičkami co si tam prida : kusky ovocia,oriešky,med,mlieko ci voda...sojove mlieko... :happy: ptm. sa tažšie po dlhšej dobe s toho preje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
jednoducho normálne sa stravuj len obmedzuj také veci
zas videla som, ako na kardio-JIS servírovali rezne.
a ovsenné vločky na každý spôsob na raňajky lacne, sýte, vlakninové, výživné
tak ja by som nejedla nejakú moc veľkú záťaž na žalúdok-žiadne vyprážané veci,piecť na minimu oleja(olivového najlepšie) veeľa zeleniny a ovocia(kukni si jedlá pripravované tiež zo strukovín-sója,šošovica,pohánka,cícer-zoženieš ich v pohode v obchodoch a nezaťažia ti tak žalúdok ako napr. rezeň/vysmážaný syr). A hlavne,nekupuj tmavé pečivo,iba celozrnné/viaczrnné(tmavé je iba biele pečivo zafarbené karamelom).