ako chlap, nemal by som problem chodit s bi dievca.. zaujimalo by ma, co si o tom myslia dievcata, chodili by ste s bi chlapom? vadilo by vam to nejako?
Viem takýto vzťah bez problémov predstaviť. To, že je bi neznamená, že mu dokážem tolerovať neveru- či už s mužom alebo ženou. Každý druh vzťahu beriem rovnocenne. Je mi jedno s akými ľuďmi chodil predo mnou, dôležité je, že ma dokáže mať rád a byť mi partnerom a byť mi verný.
je mi to jedno.
nechápem tie srdiečka v niektorých komentároch.
sama som bi a proste je mi jedno akej orientácie je môj partner, pokiaľ tá orientácia zahŕňa mňa.
v každom prípade som sa stretla s tým, že bi orientácia u partnera prekáža skôr homosexuálom než heterákom. je to pre to, lebo majú pocit, že sú to len experimenty a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
akurát, že by som mala vyššiu pravdepodobnosť, že sa zahľadí do niekoho iného
a vôbec, ja už frajera mám, že sa nad tým vôbec zamýšľam! :letim:
nechápem tie srdiečka v niektorých komentároch.
sama som bi a proste je mi jedno akej orientácie je môj partner, pokiaľ tá orientácia zahŕňa mňa.
v každom prípade som sa stretla s tým, že bi orientácia u partnera prekáža skôr homosexuálom než heterákom. je to pre to, lebo majú pocit, že sú to len experimenty a podobne.