vzhľadom na to, že môj ksicht vyzerá ako šmirgeľ by bolo maximálne pokrytecké, keby mi dačo také vadilo ...a keby aj taký ksicht nemám, aj tak by mi to nevadilo
viete co? zavidim mojmu priatelovi jeho jebaky.. teda urobia sa mu len po holeni a len take biele bodky ktore zoskrabne a uz to tam nie je vidno... mne sa (vdaka bohu nie casto) urobia take, ktore sa po vytlaceni aj zapalia
mozno na prvy pohlad ak by to bolo silne akne ale urcite by som podla toho nesudila cloveka... a nevadilo by mi to ak by to bol nejaky dobry kamarat a tak...
v podstate nevadí, lebo to je pubertov atď. každý človek má niekedy vyrážky.. ale je rozdiel mať vyrážky a starať sa o seba ako keď je niekto celý rapavý a má hnisavú tvár alebo čo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Vždy na druhý deň
ale ak sa to ukludni uz polroka opalujem chlapca s akne ktory je s nim aj tak neskutocne krasny
cize ano vadi mi to ale vynimka sa najde
Jednoducho, keď to nie je v nejakej extra podobe, tak mi to je jedno, aspoň mi nebude blbé, keď sa niečo pritrafí mne
a vadi