ale to záleží aj clekovo od tváre..napríklad kamoškin frajer to má a on s tým vyzerá úplne super ale zas niekomu sa to nemusí hodiť ale tak čojaviem, je mi to asi jedno..
@razakov pytal sa ta niekto nieco? je mi seriozne na grc ked vidim ten tvoj kokotny avatar a nick v reakciach, odjeb sa uz konecne, zarucujem ti ze tvoja existencia minimalne na tomto portali je asi tak hodnotna ako svab
Malá medzierka medzi zubami+krásne biele zuby=ME GUSTA
Ja mám tiež malú medzierku medzi zubami,po otcovi,ako som mala 10-12 rokov, mala som väčšiu medzeru medzi zubami,vyzerala som ako králik,časom sa zmenšila a teraz sa mi páči a za nič by som ju nemenila
iba hlupak sa tomu bude vysmievat, pretoze zavidi co ti nato poviem aj keby si mal jednu ruku kratsiu ako druhu, ked sa babe pacis, tak sa jej pacis aky si celkovo a neodkopne ta lebože ma 1mm medzeru medzi zubami... hovadiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
váj dú pípl ked divors, tel mí, váááj?
A ty?
@semhamforas sak aj ja mozem
(To je odkaz pre tych, ktori maju problem s chapanim pisaneho textu, nakolko v nadpise to bije do oci!)
pekny je, neboj nic, sexos!
ukazoval som ked som bol maly
povedz mi len, na kolko mozu byt prijebani tvoji rodicia, ze dovolili vlastnej dcere zo seba strašiaka
POCUJ TY SA K DETOM RADSEJ ANI NEPRIBLIZUJ !!!!! este budu mat s teba cierne mory v nociach.
sam si ja teba neurazam, neviem preco ty mna ano
Ja mám tiež malú medzierku medzi zubami,po otcovi,ako som mala 10-12 rokov, mala som väčšiu medzeru medzi zubami,vyzerala som ako králik,časom sa zmenšila a teraz sa mi páči a za nič by som ju nemenila