dobré knihy sú aj Prežiť (16 ročné dievča sa dáva dokopy s chalanom v zaujímavom prostredí - stroskotané lietadlo v zime uprostred ničoty)
Potomkovia (fikcia, budúcnosť - tiež asi 16 ročné dievča je "lekárka" a hľadá liek pre ľudstvo, pár posledných jedincov, popri tom sa odvíja nejaký kvázi zalúbenkavý príbeh..)
Jeden deň (čiastočne zo študentského života, skôr ale formou spomienok, krásny príbeh)
Tulipánové dievča (neznášam tú knihu, je to o adoptovanom dievčati, príbeh situovaný asi do 20.st. ak si dobre pamätám a zamiluje sa do /ne/vlastného brata)
Denník princeznej a Typické americké dievča - to je taká klasika tínedžerská.
mne osobne sa páčili tí Potomkovia (a isto by sa mi páčili ešte väčšmi, keby som bola vo veku hlavnej hrdinky) a aj Prežiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a este sa mi pacilo tusim aprilove dievca sa to volalo ale neviem ci to este zozenies to som tak pred 5 rokmi kupila/citala
pripadne este bye bye ben ale to tiez nezozenies asi
medzi nami dievcatami :d ale neviem o com to je.. a este o dajakej anne primabalerine to tiez neviiem ci je to roman...
takisto spomenutý Džínsový denník
a inak nedávno tu bola diskusia o dievč. románoch a tam dosť kníh spomínali, aj od tejto autorky » www.martinus.sk/knihy/autor/Enj...
a ja som ešte ale pred 2 rokmi čítala (tuším sa to volalo) Na počiatku bolo koleso, a to ma bavilo
asi to natocim
ale asi zacnem tocit lebo to vraj dost dobre vynasa
dobré knihy sú aj Prežiť (16 ročné dievča sa dáva dokopy s chalanom v zaujímavom prostredí - stroskotané lietadlo v zime uprostred ničoty)
Potomkovia (fikcia, budúcnosť - tiež asi 16 ročné dievča je "lekárka" a hľadá liek pre ľudstvo, pár posledných jedincov, popri tom sa odvíja nejaký kvázi zalúbenkavý príbeh..)
Jeden deň (čiastočne zo študentského života, skôr ale formou spomienok, krásny príbeh)
Tulipánové dievča (neznášam tú knihu, je to o adoptovanom dievčati, príbeh situovaný asi do 20.st. ak si dobre pamätám a zamiluje sa do /ne/vlastného brata)
Denník princeznej a Typické americké dievča - to je taká klasika tínedžerská.
mne osobne sa páčili tí Potomkovia (a isto by sa mi páčili ešte väčšmi, keby som bola vo veku hlavnej hrdinky) a aj Prežiť.