Ahojky tentokrát to je d.foťák mám jeden typ čo sa mi celkom páči a keď čítam čo dokáže je to dosť presvedčivé chcem aby ste mi povedali svoj názor veľmi neviem čo taká mašina musí a čo nemôže mať alebo čo je zlé keď má a čo by mať mala tak keby ste
@jessiqa ale ved nikon a canon su fajn vraj to je overné aale no zase do 90€ ok? canon sak daco bezne ščéém daky normálny nie tuto canony to ani nevidno v obchodoch
@dragonfly tak potom podla cohoh ho mám vyberať ked ten prvý vraj foti cudne kao si napísala neviem a popis ma slusný tak kto sa v tom má vyznať?
@fxx foťíť tak seba prírodu čo príde ked niekam pôjdem hocičo napríklad neviem no Wieden hocico hlavne seba a vonku prosto to je celé tak mi daco poradte co by nato bolo na takéto fotenie ale nie tie velke cierne hebedá takéto male do ručky
@16 vidiš,ked chces fotit seba a to co pride a nechces velke cierne hebedo, tak je uuuuuuplne jedno ktory fotak si vyberies,vyber si podla znacky a vyzoru či ceny...na parametroch zaležat nebude.
@fxx no ale ja nechcem také aby ked si kupim tuto mašinu to fotilo ako namalovane rozkockavene pixely asi nehrozia ci? mne staci ked to bude mat vleke rozlisenie obrazky a realne farby nie ze ked odfotim zeleny strom a doma to pozriem v PC tak bude mat farby ako po stope stetca chapes..chcem aby to bolo pekne robilo pekné zábere ale zase nie tutok zrkadlové cierne canony za 500 eur to nie
@brianna ak si to nebudeš kupovat v lidli či na trhu za 15e tak to bude fotit normalne kupis v normalnom elektro obchode fotak ktory sa ti bude pacit a hotovo,viac neries.
@fxx no nie je to az taká strašná záležitost o ktorej by chcelo vediet viac cize aj sama by som sa takto sama rozhodla no dobre prídem spýtam trpaslíka nech mi niečop oradí a bude šak jasné bud v datarte nayke a takéto v lidli isto nie :
@jessiqa ale nemáš na mysli tie velkkee cierne fotáký ja ščém tie male do ručky digitálne vies farebne cierne strieborne a nie tie profesionalnejsie! tak mi posli aspon nejake fotky
vykasli sa na taketo hračky..kup si uz poriadny. ak by som mal poradit maly kompakt tak jednoznačne spickovy Lumix TZ20. aj ked je trochu drahsi ale stoji to zato. » www.dunaj.sk/digitalne-foto/...
@cocca-colla a čo toto? f/3.2 - 5.9 to bude asi tiež zlé ako si hovorila či? ...
@jeddy mám len 16-násť poriadny ešte ho niekde oplieksam o stenu (náhodou) to neskôr naco mi bude poriadny ked este neviem co bude to potom o x rokov a ten co si poslala sa mi páči dost... tá farba ma pritahuje
Práveže ten prvý ma vlastnosti dobré pokial nechcem tu zrkadlovku na uz ine fotenie. a cená sa dá asi to doriesim. ..A ta svetelnost je skoror na vsetkych takychto myslim ze to nie je problem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@fxx mne bude uplne staci ked to bude do 90 euro
@dragonfly tak potom podla cohoh ho mám vyberať ked ten prvý vraj foti cudne kao si napísala neviem a popis ma slusný tak kto sa v tom má vyznať?
» www.azfoto.cz/porovnat?g=foto...
» www.ephoto.sk/ephoto/redakcny...
a pred zrkadlovkou som mala dva kompakty canony a musím povedať že boli skvelé, preskvelé....
» www.alza.sk/canon-digital-i...
nim nafotene
a áno viem čo myslíš. počkaj pošlem
@cocca-colla a čo toto? f/3.2 - 5.9 to bude asi tiež zlé ako si hovorila či? ...
@jeddy mám len 16-násť poriadny ešte ho niekde oplieksam o stenu (náhodou) to neskôr naco mi bude poriadny ked este neviem co bude to potom o x rokov a ten co si poslala sa mi páči dost... tá farba ma pritahuje