Potreboval by som poradit ohladom Nokie Lumia 800.Uvazujem nad vymenou Nokie Lumia 800 16GB za svoju Sony Xperia J.Hlavne kvoli tomu,ze WP 7.8 je podstatne rychlejsi a stabilnejsi nez Android 4.0.4 ICS v mojej Xperii.Avsak Nokia Lumia 800 ma niekolko nedo
no ja som sa rozhodovala medzi Nokia Lumia 610 a Sony Ericson Xperia U nakoniec som si kupila Lumiu..a nieze lutujem tento vyber,je to dobry telefon...ale fakt ma vela nedostatkov co sa tyka OS je rychly,ale fakt tam chybaju aplikacie,nemozem si stiahnut ziadny antivirus a ani int.prehliadac nemozem mat iny ako Explorer ale ak ti totot nevadi(plus lumie maju malu RAM pamäť) tak by som sla do toho Lumie su co sa tyka rychlosti dost dobre..ale na tvojom mieste ja by som asi nemenila..
@thisismyname dakujem ani nevies ako si mi pomohla... teraz som uz 100% presvedceny ze ju nevymenim lebo ja by som urcite tiez nebol spokojny s tym ze iny browser ako IE tam nemozem mat a ani antivirus... este raz dakujem za radu...
@semhamforas hry sice nenahravam,ale od telefonu pozadujem podporu flashu (co WP 7.8 nema),spickovy prehliadac,bezchybny a rychly chod a tiez moznost stiahnutia spickoveho widgetu pocasia,kedze toto vserko vyuzivam neustale a bez toho si neviem predstavit smartfon.A Nokia Lumia 800 az na ten rychly a stabilny chod nema a na vzhlade menu mi nezalezi.Podstatne su pre mna funkcie...
Mal som Lumiu 800. Najlepsie na nej bolo to, ze slape ovela rychlejsie ako KTORYKOLVEK pojebany android. No WP je zaostaly v tom, ze ma dost chudobny marketplace a mnoho drobnych nedostatkov, ktore naseru. Presiel som teda s5 na android.
@thisismyname ake nedostatky? ja tu ziadne nemam...iny netovy prehliadac? je ich tam kopec...ale IE je najlepsi...koli nemu som aj operu prestal pouzivat...malu ram? nemam ten pocit...zato ze je android nenazrany a jebu do neho dva giga? lumii staci to co ma...vidis ako ten system slape....a antivirak? naco? to neni android...na wp neni zatial ziadny virus...
@myzu252010 naco ti je flash? na to som vzdy picoval aj ja a nikdy som to nepouzil...ak ti ide len o youtube tak to slape...internet explorer je daleko lepsi ako ktorykolvek iny prehliadac na android...pocasie napr amazing weather alebo weather flow su lepsie ako na android...ale radsej by som ti odporucal nieco s wp8 lumiu 520 alebo 620...
@kosmiklove pozri ja sa nestazujem,ja som so svojou lumiou spokojna len vravim ze ake su tam nedostatky oproti androidu na xperii u..neviem ako na 800 ale ja som na 610 vyhladavala prehliadace a veru ziadne market place neponuka..a s antivirusom mas pravdu,na Wp niesu vyrusy zatial..ja som len odpovedala na otazku ci je tam virus..a OP ktory mam,t.j. 7.5 Mango je super..a co sa tyka ram..chcela som si postahovat par aplikacii,napr.skype a nieje to mozne kvoli malej ram pamati
@thisismyname tak nemozes porovnavat xperiu u a lumiu 610 kedze lumia je najslabsi model z lumii...vlastne ano u nej je s ram problem...ma iba 256mb..preto tam niektore aplikacie nejdu ale to je len tento jediny model... neviem co si v markete hladala ale zopar som ich tam videl...napr nokia xpress co je nahrada za operu mini a setri asi 80% dat coz je viac ako opera len je kusok pomalsi...alebo uc browser...a este dalsie asi 2-3 take nezname som tam videl a to isto neni vsetko...
btw ty mas este mango? preco ked je uz aktualizacia na wp7.8 ktory je zase o kus lepsi?
btw2 jak mozes napisat raz virus s makkym i a potom vyrus s tvrdym y?
@kosmiklove no budem porovnat xperiu u a lumiu 610 pretoze su v rovnakej cenovej kategorii,a takisto pri porovnani vo vlastnostiach sa len velami malo lisia..no ja som tam hladala ale nic som nenasla,no pojdem to omrknut co si sem napisal
Btw ano mam mango nejak mi to staci nepotrebujem aktualizovat
Btw 2 som na mobile a je mi jedno ake i som dala v slove vy/irusy,ci je tvrde alebo makke.
@thisismyname xperia u je o nieco drahsia...aspon teda odporucana cena...a povedal by som ze je to asi o triedu lepsi telefon...ked som si to porovnaval tak neviem kde si videla to velmi malo pretoze sa tam toho lisi hodne...
to je ale trosku nelogicke...neupdatovat lebo si spokojna? no dobre je to tvoja vec ale wp7.8 je o hodne lepsi...dokonca tam mozes uz menit velkost tych dlazdic a tak si lepsie prisposobit plochu
@kosmiklove Kvantita je sice pekna vec, no neodraza sa od nej kvalita . Je rozdiel, ked si mozes v google play zadarmo stiahnut tisic premakanych hier zadarmo a v marketplace si mozes kupit totalnu sracku za par eur. Alebo si chces stiahnut kalkulacku? Vyborne. V marketplace vedecku takmer ani nenajdes. V google play ich mas na vyber asi 100. Dokonca aj Facebook je na marketplace tak ubohy, ze je lepsie si ho otvorit cez internetovy prehliadac . Jednoducho vyvojari z microsoftu su dost pozadu.
@flageusdei no tak to ta musim hned schladit jedna vec je ze neviem ci o tom vies ale na google play nedavno zmazali 60 tisic zbytocnosti...takze tu by som skor vsadzal na kvalitu u windows phone to je jedna vec...
druha vec...zadarmo stiahnut tisic hier a na wp kupit len totalne sracky za niekolko eur? tak v tom tiez nemas pravdu...mam ti menovat ake hry su na wp? a KAZDA sa da stiahnut a hrat zadarmo...zaplatis len ked chces zbierat body pre xbox live...to iste plati aj u aplikacii..95% si stiahnes a pouzivas zadarmo...jedine obmedzenie su len reklamy...
kalkulacku som nehladal...vedecku nepotrebujem...
facebook? tak tymto si to dorazil je vidiet ze wp si videl len na obrazkoch pretoze windows phone ma facebook, skype, twitter a este dalsich par veci integrovanych priamo v systeme...takto genialne vyriesenie som to este nikde nevidel...prihlasis sa na fb a automaticky ti to postahuje kontakty medzi ludi a tam im rovno mozes napisat spravu, vidis ich nastenku, fotoalbumy a proste vsetko bez toho aby si musel pustat nejaku aplikaciu alebo nebodaj ist cez prehliadac...
pouzivam jak android tak windows phone a s kludnym svedomim mozem povedat jediny kto zacina byt pozadu je google
@flageusdei a aby som nezabudol k tomu fb...aplikacii je na marketplace hodne...podla recenzii su niektore lepsie ako to co je ingerovane v systeme ale to som este neskusal... a ako pise @nikoll92 facebook na android je na hovno...
@kosmiklove potom sa dohaduj s hentakym onym ked tretinu argumentov si vymysli, druhu tretinu pocul v krcme a tretiu si odvodí z nejakej fotky vypustenej tri mesiace pred uvedenim na trh
len skoda ze vacsine ludom ide hlavne o pocet jadier procesora, velkosti ramky, velkost displaya a rozlisenia...hlavne aby si mohli honit ego nad papierovymi udajmi ktore su len marketing a realita je uplne niekde inde
no tak neviem, podľa mňa sú práve hentie údaje vhodnejšie na objektívne porovnanie, lenže ja ako laik tak či tak pri využívaní základných funkcií mobilu a 4 aplikácií tie lepšie/horšie parametre nerozoznám. i keď samozrejme rozoznávam momentálne celkom dobre, ako na kkt mi opera zobrazuje stránky, a ako sa mi niečo vypína po pol minúte... čiže...
@luc.ka tak ja neviem no...ak mas android tak tie lacnejsie telefony su na prd kedze je android nenazrany a slabsie telefony mozu mat problem...ale ze by opera na kkt zobrazovala stranky?
ee, mám starší samsung a badu (nekupovala som, len som ho zobrala niekomu spravím ti screenshot, keď chceš vedieť, ako mi opera dodrbáva písmo na stránke ja som si zozačiatku myslela, že som niečo omylom prestavila na nejakú zlú hodnotu, ale keď sa to samovoľne bez môjho zásahu do nastavení na dva dni začalo zobrazovať normálne, a potom zase rovnako zle, tak som svoj technický talent ako príčinu vylúčila
neviem, čo znamená mať operu v jave ale mám ju už niekoľko mesiacov nainštalovanú, a aj ju používam, a dlho mi fungovalo všetko normálne. len posledný mesiac možno mi to robí hentaké faily, a ja som nič nemenila... aspoň nie vedome
tak ale ja mám rovnakú verziu všetkého v telefóne, odkedy som ho začala používať... a dlho bolo všetko ok, a už nie je akože po funkčnej stránke všetko ok, len... to vyzerá takto
prečo zrovna mp3? mám overené iné eshopy, a i tak to pre mňa nie je až také rozhodujúce, aby som kupovala nový telefón momentálne je to tak či tak zbytočný výdavok, a keď už by som chcela z číreho rozmaru novú hračku, asi pôjdem pozrieť kamošov do applu...
ja nehovorím, že je to nejaké rozhodujúce, ale pripadá mi to ako značná vada, keď má niekto 2 dni nový telefón, a už doňho musel zasahovať šróbovákom, lebo otváral to oné na karty v nesprávnom poradí... (true story)
jako ja viem, že z hľadiska toho, ako často sa to ne/používa, to nie je až tak podstatné, ale i tak ma to dosť prekvapilo.
a napr. v jej prípade je vyberanie karty o niečo častejšia záležitosť, keďže je striedavo svk/cz, a má aj svk aj cz operátora.
ona je do telefónov asi taký "fanatik" jak ja, zobrala ho otcovi, lebo ho mal k služobnému paušálu za euro, a on nový mobil nechcel takže asi toľko k výberu...
Ja mám Nokia Lumia 820 (čo je podobný ako ty chceš, len miesto WindowsPhone7, je tam WindowsPhone8, a som celkom spokojný, dlhoročne som fungoval na iPhone, android ma neláka, ale tento Win je zaujímavý).
@etelnair Rad chytas za slovicka co? Pozri to bol len priklad ak ti to nedoslo, ja sa tu teraz nejdem bavit kolko kalkulaciek mas na vyber v marketplace a google play. Bola to ilustracia toho, ze google play je omnoho bohatsi a tento argument viem podlozit skusenostami mojimi a skusenostami vacsiny ludi, ktori WP vyskusali.
Ja som mal Lumiu pred 9 mesiacmi a vtedy bol marketplace este o to chudobnejsi a (ver ci never) tych kalkulaciek tam bolo fakt do 10. Nie som ziadny newbie v tejto oblasti aby som nedokazal objektivne zhodnotit a porovnat tieto 2 OS.
@kosmiklove FB na androide ma svoje nedostatky ale s tym na WP sa to neda ani porovnat . Tam nemas ani tretinu funkcii a zdaleka nie taky prehlad ako na tom androidackom.
A to su len appky z marketu. WP sam o sebe, ako som uz spominal, ma niektore az banalne nedostatky.
Chces si nastavit hlasitost budika? ZABUDNI. Bude ti rano zvonit tak hlasno, ze ta z toho jebne.
Chces si nastavit tvoju oblubenu pesnicku ako zvonenie? Ano uhadol si! V telefone sa to neda. Caka ta narocna cesta.
Chcel by si pripojit mobil k PC ako flash disk? Vyborne. Mozes si zdlhavy a pomerne tazky navod zacat hladat na internete .
To je zlomok banalit, na ktore som pocas svojho 3-mesacneho pouzivania WP narazil. Ale ked ta ani toto neodradil, prajem pevne nervy.
@flageusdei objektivne zhodnotit? objektivne hodnotenie to bude ked si porovnas ako je na tom wp teraz a ako bol na tom android ked bol na trhu rok a pol ako je teraz wp...kolko aplikacii bolo po tak kratkom case na google play? mozno ani nie tretina z toho...tolko k casti co si pisal pre etelnaira...
a teraz sa pozreme co za kokotiny si napisal pre mna
1. no k fb...pouzivam obidva systemy tak si viem porovnat co je lepsie a android to isto neni...
2. ake nedostatky? zatial som ziadne neobjavil...
3. tri mesiace mam lumiu...budi ma KAZDY DEN a nikdy sa mi nestalo ze by ma nezobudil a ani ze by zvonil tak hlasno ze by som sa vyslovene lakol alebo mal nejaky iny problem...
4. pesnicku ako zvonenie? ziadny problem...musim ta sklamat ale v telefone sa DA...ano prva verzia wp to nedokazala...teraz to uz je vyriesene...
5. pripojit telefon ako flash disk? samozrejme aj to uz ide...znova plati...v prvej verzii to neslo..bolo treba na to zune...nieco podobne ako pri iphone a itunes...hladat pomerne tazky navod na nete? tak ako ak na toto potrebujes navod tak o____________O
no a teraz mi povedz co z tohoto dokazal bez problemov android v prvej verzii? vtedy si ani nevedel ze nejaky android vobec bol...takze VSETKY tieto tvoje argumenty uz v tejto dobe niesu pravda
2. No v mojich casoch to boli take ako som uz spominal - budik, vyber zvonenia a kopec dalsich.
3. Ja hovorim o tom ze ta hlasitost sa nastavit NEDA. Proste NEDA. A je mi jedno ako ta budi tvoja Lumia .
4. To som nevedel ale gratulujem chlapcom z microsoftu, ze po dvoch rokoch prisli ako nato.
5. Ano navod ako to robit som nasiel po pol hodine na finskej stranke v anglictine. Ovladam 2 programovacie jazyky a s PC robim uz 15 rokov ale bola to pre mna novinka. Zialbohu, aj taketo sprostosti som musel pri pouzivani Lumie riesit.
Hej vidis, WP sa pri tvorbe mohol ucit hned od 3 predchodzov a predsa v tom mali obrovske diery . Tak to je mi pecka.
1. no tak to si srandu nerobim...neviem ako bol na tom fb v prvej verzii wp ale na wp8 nema fb konkurenciu...
2. to uz je vsetko vyriesene...fakt nechapem ako moze niekto takto kydat na OS ktory mal neviem jak davno ked uz teraz uplne zmeneny...
3. a naco chces nastavit hlasitost? snad ti nevyhovuje ze zacne potichu az pomaly zosilnuje? ak by to malo zvonit rovnako tak si na to casom zvyknem a bud sa zlaknem alebo sa nezobudim vobec...takze budiku nemam naozaj co vytknut...
4.a co je na tom? o____O budem sa zase opakovat...skus si spomenut ake nedostatky mal android vo svojej prvej verzii...stavim sa ze ani nevies...
5. tak to ti gratulujem...sme stacilo si este pred kupou nastudovat ze to ide len za pomoci zune a potom uz ked to mam pred sebou tak neni ziadny problem...a nepotrebujem k tomu vediet ani 2 programovacie jazyky...
ovladas dva programovacie jazyky a mas 15 rocnu prax s pc a toto stale nechapes? o________O za prve...chceli vytvorit uplne novy OS ktory sa nebude po nicom opicit...takze argument ze sa mohli ucit od 3 predchodcov je blbost...a za druhe videl si uz u niekoho ze by hned na poprve vydali dokonaly soft alebo OS? vzdy sa vsetky nedostatky dorabaju za jazdy...inak by nikdy nikto nic nevydal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
@myzu252010 ak nehrávaš na telefóne hry a páči sa ti dizajn metra tak smelo do toho. Nemyslím si že by ti tam dačo chýbalo.
btw ty mas este mango? preco ked je uz aktualizacia na wp7.8 ktory je zase o kus lepsi?
btw2 jak mozes napisat raz virus s makkym i a potom vyrus s tvrdym y?
Btw ano mam mango nejak mi to staci nepotrebujem aktualizovat
Btw 2 som na mobile a je mi jedno ake i som dala v slove vy/irusy,ci je tvrde alebo makke.
to je ale trosku nelogicke...neupdatovat lebo si spokojna? no dobre je to tvoja vec ale wp7.8 je o hodne lepsi...dokonca tam mozes uz menit velkost tych dlazdic a tak si lepsie prisposobit plochu
druha vec...zadarmo stiahnut tisic hier a na wp kupit len totalne sracky za niekolko eur? tak v tom tiez nemas pravdu...mam ti menovat ake hry su na wp? a KAZDA sa da stiahnut a hrat zadarmo...zaplatis len ked chces zbierat body pre xbox live...to iste plati aj u aplikacii..95% si stiahnes a pouzivas zadarmo...jedine obmedzenie su len reklamy...
kalkulacku som nehladal...vedecku nepotrebujem...
facebook? tak tymto si to dorazil je vidiet ze wp si videl len na obrazkoch pretoze windows phone ma facebook, skype, twitter a este dalsich par veci integrovanych priamo v systeme...takto genialne vyriesenie som to este nikde nevidel...prihlasis sa na fb a automaticky ti to postahuje kontakty medzi ludi a tam im rovno mozes napisat spravu, vidis ich nastenku, fotoalbumy a proste vsetko bez toho aby si musel pustat nejaku aplikaciu alebo nebodaj ist cez prehliadac...
pouzivam jak android tak windows phone a s kludnym svedomim mozem povedat jediny kto zacina byt pozadu je google
????
toto fórum akože? ani som ho nečítala, len sa mi páči ako to vyzerá
tak tam moje videnie do danej problematiky začína aj končí
prečo? je to jednoduché, prehľadné, minimalistické a farebné. to musí KAŽDÝ oceniť na prvý pohľad
len skoda ze vacsine ludom ide hlavne o pocet jadier procesora, velkosti ramky, velkost displaya a rozlisenia...hlavne aby si mohli honit ego nad papierovymi udajmi ktore su len marketing a realita je uplne niekde inde
no tak neviem, podľa mňa sú práve hentie údaje vhodnejšie na objektívne porovnanie, lenže ja ako laik tak či tak pri využívaní základných funkcií mobilu a 4 aplikácií tie lepšie/horšie parametre nerozoznám. i keď samozrejme rozoznávam momentálne celkom dobre, ako na kkt mi opera zobrazuje stránky, a ako sa mi niečo vypína po pol minúte... čiže...
ee, mám starší samsung a badu (nekupovala som, len som ho zobrala niekomu spravím ti screenshot, keď chceš vedieť, ako mi opera dodrbáva písmo na stránke ja som si zozačiatku myslela, že som niečo omylom prestavila na nejakú zlú hodnotu, ale keď sa to samovoľne bez môjho zásahu do nastavení na dva dni začalo zobrazovať normálne, a potom zase rovnako zle, tak som svoj technický talent ako príčinu vylúčila
buď rád, že nemáš
neviem, čo znamená mať operu v jave ale mám ju už niekoľko mesiacov nainštalovanú, a aj ju používam, a dlho mi fungovalo všetko normálne. len posledný mesiac možno mi to robí hentaké faily, a ja som nič nemenila... aspoň nie vedome
tak ale ja mám rovnakú verziu všetkého v telefóne, odkedy som ho začala používať... a dlho bolo všetko ok, a už nie je akože po funkčnej stránke všetko ok, len... to vyzerá takto
tukni na to cervene ocko > pomoc > o opere > ja tam mam opera mobile version 12.10
6.5.00018
mini
hm... dala som do gúglu, našla hneď na začiatku nejaké fórum o tom... všeobecný problém asi, teda v kombinácii samsung wave+bada2+opera mini
prečo zrovna mp3? mám overené iné eshopy, a i tak to pre mňa nie je až také rozhodujúce, aby som kupovala nový telefón momentálne je to tak či tak zbytočný výdavok, a keď už by som chcela z číreho rozmaru novú hračku, asi pôjdem pozrieť kamošov do applu...
» www.mp3.sk/nokia-lumia-c-6...
ziadny apple
joooj krásne vyzerajú tie lumie neprovokuj, ja chcem ísť radšej na dovolenku
platíš?
inak keď už obdivujem tie telefóny... kamarátka má nový teraz, nejakú lumiu tiež, a karty sa tam dávajú naozaj debilne
myslis pamatove? ci sim?
ja nehovorím, že je to nejaké rozhodujúce, ale pripadá mi to ako značná vada, keď má niekto 2 dni nový telefón, a už doňho musel zasahovať šróbovákom, lebo otváral to oné na karty v nesprávnom poradí... (true story)
jako ja viem, že z hľadiska toho, ako často sa to ne/používa, to nie je až tak podstatné, ale i tak ma to dosť prekvapilo.
a napr. v jej prípade je vyberanie karty o niečo častejšia záležitosť, keďže je striedavo svk/cz, a má aj svk aj cz operátora.
a keby som chcela ísť s niekým iným? tak aspoň telefón môžeš... na oplátku ti z času na čas zavolám
tak si mala kupit dual sim ashu
ona je do telefónov asi taký "fanatik" jak ja, zobrala ho otcovi, lebo ho mal k služobnému paušálu za euro, a on nový mobil nechcel takže asi toľko k výberu...
zavolat ti mozem aj teraz mam neobmedzene volania do vsetkych sieti to by bol skor pre mna trest ako odmena za to ze ti kupim telefon
bleeeee... ale vieš, akú radosť ľudia majú, keď počujú v telefóne môj pôvabný hlas?
v prípade, že by ten hlas znel z červenej lumie (nech to nie je offtopic)... bolo by to aj tak nemožné, ale i tak o niečo reálnejšie, než z modrej
Ja som mal Lumiu pred 9 mesiacmi a vtedy bol marketplace este o to chudobnejsi a (ver ci never) tych kalkulaciek tam bolo fakt do 10. Nie som ziadny newbie v tejto oblasti aby som nedokazal objektivne zhodnotit a porovnat tieto 2 OS.
@kosmiklove FB na androide ma svoje nedostatky ale s tym na WP sa to neda ani porovnat . Tam nemas ani tretinu funkcii a zdaleka nie taky prehlad ako na tom androidackom.
A to su len appky z marketu. WP sam o sebe, ako som uz spominal, ma niektore az banalne nedostatky.
Chces si nastavit hlasitost budika? ZABUDNI. Bude ti rano zvonit tak hlasno, ze ta z toho jebne.
Chces si nastavit tvoju oblubenu pesnicku ako zvonenie? Ano uhadol si! V telefone sa to neda. Caka ta narocna cesta.
Chcel by si pripojit mobil k PC ako flash disk? Vyborne. Mozes si zdlhavy a pomerne tazky navod zacat hladat na internete .
To je zlomok banalit, na ktore som pocas svojho 3-mesacneho pouzivania WP narazil. Ale ked ta ani toto neodradil, prajem pevne nervy.
a teraz sa pozreme co za kokotiny si napisal pre mna
1. no k fb...pouzivam obidva systemy tak si viem porovnat co je lepsie a android to isto neni...
2. ake nedostatky? zatial som ziadne neobjavil...
3. tri mesiace mam lumiu...budi ma KAZDY DEN a nikdy sa mi nestalo ze by ma nezobudil a ani ze by zvonil tak hlasno ze by som sa vyslovene lakol alebo mal nejaky iny problem...
4. pesnicku ako zvonenie? ziadny problem...musim ta sklamat ale v telefone sa DA...ano prva verzia wp to nedokazala...teraz to uz je vyriesene...
5. pripojit telefon ako flash disk? samozrejme aj to uz ide...znova plati...v prvej verzii to neslo..bolo treba na to zune...nieco podobne ako pri iphone a itunes...hladat pomerne tazky navod na nete? tak ako ak na toto potrebujes navod tak o____________O
no a teraz mi povedz co z tohoto dokazal bez problemov android v prvej verzii? vtedy si ani nevedel ze nejaky android vobec bol...takze VSETKY tieto tvoje argumenty uz v tejto dobe niesu pravda
1. To si asi robis srandu .
2. No v mojich casoch to boli take ako som uz spominal - budik, vyber zvonenia a kopec dalsich.
3. Ja hovorim o tom ze ta hlasitost sa nastavit NEDA. Proste NEDA. A je mi jedno ako ta budi tvoja Lumia .
4. To som nevedel ale gratulujem chlapcom z microsoftu, ze po dvoch rokoch prisli ako nato.
5. Ano navod ako to robit som nasiel po pol hodine na finskej stranke v anglictine. Ovladam 2 programovacie jazyky a s PC robim uz 15 rokov ale bola to pre mna novinka. Zialbohu, aj taketo sprostosti som musel pri pouzivani Lumie riesit.
Hej vidis, WP sa pri tvorbe mohol ucit hned od 3 predchodzov a predsa v tom mali obrovske diery . Tak to je mi pecka.
1. no tak to si srandu nerobim...neviem ako bol na tom fb v prvej verzii wp ale na wp8 nema fb konkurenciu...
2. to uz je vsetko vyriesene...fakt nechapem ako moze niekto takto kydat na OS ktory mal neviem jak davno ked uz teraz uplne zmeneny...
3. a naco chces nastavit hlasitost? snad ti nevyhovuje ze zacne potichu az pomaly zosilnuje? ak by to malo zvonit rovnako tak si na to casom zvyknem a bud sa zlaknem alebo sa nezobudim vobec...takze budiku nemam naozaj co vytknut...
4.a co je na tom? o____O budem sa zase opakovat...skus si spomenut ake nedostatky mal android vo svojej prvej verzii...stavim sa ze ani nevies...
5. tak to ti gratulujem...sme stacilo si este pred kupou nastudovat ze to ide len za pomoci zune a potom uz ked to mam pred sebou tak neni ziadny problem...a nepotrebujem k tomu vediet ani 2 programovacie jazyky...
ovladas dva programovacie jazyky a mas 15 rocnu prax s pc a toto stale nechapes? o________O za prve...chceli vytvorit uplne novy OS ktory sa nebude po nicom opicit...takze argument ze sa mohli ucit od 3 predchodcov je blbost...a za druhe videl si uz u niekoho ze by hned na poprve vydali dokonaly soft alebo OS? vzdy sa vsetky nedostatky dorabaju za jazdy...inak by nikdy nikto nic nevydal...