Chceme šou, sensation, party vo velkom štýle... Bavit sa, nemysliet na realitu a nechat sa uniest zabavou... Čo ale s tým priestorom čo ostava po party, akoby tade prešlo stado koní, demolačna čata, či čo??? CHapem, že ak je tam alkohol, tak správanie nab
@0 viem asi o com hovoris ..tiez organizujem disko nie zase nejak moc velke /cca 1000 ludi/ ale uz to je moc velky bordel rano..a nehovorim o bitkach a konfliktoch ktore treba riesit, lebo vzdy je na vine usporiadatel...
Teta nedošla robit osvetu... Každy pičuje, jak sa tu nič nedeje jaka nuda a že jedina sranda je na nete a tak... No ked rozbehnem akciu, že natresk, tak sa nestiham čudovat, jak mi to tu doriadili... To je v pohode????
Či, zajtra už može prist konec sveta, tak to tu aspon zdemolujme...?
No sorry Vážení, až taka stará nesom... Tak mi ale nepremrdavalo... Som v šoubiznise 10 rokov, fakt sa nestiham čudovat
Aby ste boli v obraze, nielen mladí ludia robia šarapatu na diske
lilluška228 v tvojom pripade o nič... Ved ty este na disky nechodiš, alebo aj ty si z tych ktoré si v trinastich rokoch mysleli, že o panenstvo treba prist pred petnastkou???
Nechapes a možno ani nikdy nepochopiš, ako by fungoval svet, keby ste sa tým trošku zaoberali
netušila som Pawlo, že aj na birdz plati bonton... neste tu všetci kamoši???
A prečo sklonujem DISCO ??? Lebo sme na slovensku a diskoteka je u nas ženskeho rodu. A ešte preto lebo sa tu použiva x namiesto CH, velmi včera vidim a podomne slova pišete s dablju...
/17/ A nieje??? Hral u mna Lieskovsky Djeane Trixi, robim koncerty... Nieje to šoubiznis???
Alebo čo chapeš ty ako šoubiz???
Možno niesme medializovaní, ale robime šou a je to naš biznis
@0 Mam pocit ze to patri k nutnym vydajom za prevadzku, neviem ci si platite Sbs, no ale predpokladam ze urcite vies ake su vydavky za tieto veci. Aj ked neviem ci to ma byt taky jednoducho povzdych nad tym ze ked sa pije tak sa jednoducho veci znicia. Ale ved su aj prevadzky kde sa nefajci, nepije no ale to uz su uplne ineho druhu, tak s tym asi nic nenarobis. Mozno akurat mozte zakazovat vstup "overenym" jedincom.. Iba take trosku moje pohlady na vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Či, zajtra už može prist konec sveta, tak to tu aspon zdemolujme...?
Aby ste boli v obraze, nielen mladí ludia robia šarapatu na diske
Nechapes a možno ani nikdy nepochopiš, ako by fungoval svet, keby ste sa tým trošku zaoberali
A prečo sklonujem DISCO ??? Lebo sme na slovensku a diskoteka je u nas ženskeho rodu. A ešte preto lebo sa tu použiva x namiesto CH, velmi včera vidim a podomne slova pišete s dablju...
Alebo čo chapeš ty ako šoubiz???
Možno niesme medializovaní, ale robime šou a je to naš biznis