ináč, neviem či ste si všimli, ale v prahe raz jeden umelec v noci vymenil panáčikov na semafóroch. to znamená, že tam potom tí bazmeci srali, grcali, šťali, sexovali a tak a si predstavte, že tý mamľasi mu za to dali podmienku a pokutu!
toposledne je dobre ... ako vazne... inak nesom feministka na otm trvam len sa dnudim to je pravda... a bojujem za prava ...ina vem ze je to drbina to ma len tak napadlo ale sak sa nemosem spytat na nazor.... ale sa mi paci ten nazor ze je tam naha holka ten vazne beriem ...skvele
akoze to riadne kocky vam vadia...ty kokos...vsak to je uplne jedno,ci tam je osoba v nohaviciach al sukni,nie? a nemyslim si,ze by tym bol niekto diskriminovany...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nahodou na WC su symboly chlapske aj zenske...som si to vsimol skoro v kazdom podniku kam chodim
jak keby nebolo jedno ci prechod prejdes na panacika s nohavicami alebo so suknou
mimochodom, ako vies, ze ma nohavice? je to bezny piktogram vyjadrujuci ludsku postavu.
A ako vies ze ten clovejk na semafore je chlap a nie zenska?Ty stale nosis len sukne?
na semaforoch ti je jedno hlavne ze je zeleny alebo cerveny.. ale na wcku ti to asi nieje jedno ked vojdes na pansky.. ne?? ci??
a preco ma vianočny stromček gule a nie kozy?