Má niekto skúsenosti s takým rytmickým akoby dunením tela? Proste ked si lahnem cíti ako mi bije srdce a ked pokrčím lokti tak viím ako sa stahuje koža a v rytme tepu ... čo to je? Docela ma to serie lebo je to rušivé ...
@bunnyboy dve saciky od kamarata k tomu bola akcijka 2+1 takze tak som mala treti zadara. Ale kamarati mi hovorili nechaj to, daj sa radsej na chlast. Este tento sacik som povedala.
@milgamman ja som tiež vždy vravieval.. že niekto je narkoman, niekto feťák, niekto zbiera servítky... to je môj život a do toho nikoho nič... vieš ako no, keď to prospieva...
@Padre557 myslím, že máš palpitácie- teda búšenie srdca... príčin môže byť viacero, napr aj psychika a môže to byť dočasné. .... radšej chod k lekarovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale neodkladaj to, choď za svojim obvodným lekárom a on ťa pošledo špitála na vyšetrenie, nič strašné, no...