ako dlho ti trvalo rozhodnúť sa, či to sem hodíš? .D a nechceš aj kop z otočky, ako chuck norris? operátor Link by ti mal vedieť pomôcť, sme v matrixe predsa .D
ale vážne, mne by sa tiež dačo také zišlo, lebo som akoby v melancholickom opare celé dni. nie až tak silno, ale serie ma to, a nechcem spôsobiť autonehodu, keď tak.
velmi dobre vysledky sa dosahuju pri sporte, tiez citanie zlepsuje vyjadrovanie, z lieciv prirodny gingo biloba, a nervovy caj, ktory tiez fajn podporuje mozgovu cinnost ...
neviem či sa niečo také dá, vraví sa že mozog je sval, keď ho používaš, tak ho trénuješ, keď ho budeš používať na rýchle myslenie/reakcie, tak ho na ne vytrénuješ.
ježiš, jasnéééé!
vedecké štúdie dokázali že hranie strieľačiek (FPS) viac ako 2 (ideálne 4) hodiny denne zlepšuje reflexy a reakčnú dobu všeobecne.
Cvicenie typu ze niekto pusti palicku napr 15 cm nad tvojou otvorenou dlanou a tvojou ulohou je ju chytit co najrychlejsie..tj to mozes preniest na redukciu centimetrov cvicenim.Drogy su skoro kao lieky ze?..uz nic ine ma nnpd
Existujú nato knižky. Prehrab sa v googli a určite tam niečo nájdeš. Ja som kedysi takú mala na cvičenie mozgu a pomohlo to Boli tam cvičenia s kartami, obrázkami, telefónnymi číslami a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale vážne, mne by sa tiež dačo také zišlo, lebo som akoby v melancholickom opare celé dni. nie až tak silno, ale serie ma to, a nechcem spôsobiť autonehodu, keď tak.
velmi dobre vysledky sa dosahuju pri sporte, tiez citanie zlepsuje vyjadrovanie, z lieciv prirodny gingo biloba, a nervovy caj, ktory tiez fajn podporuje mozgovu cinnost ...
eeeeeh...............
neviem či sa niečo také dá, vraví sa že mozog je sval, keď ho používaš, tak ho trénuješ, keď ho budeš používať na rýchle myslenie/reakcie, tak ho na ne vytrénuješ.
ježiš, jasnéééé!
vedecké štúdie dokázali že hranie strieľačiek (FPS) viac ako 2 (ideálne 4) hodiny denne zlepšuje reflexy a reakčnú dobu všeobecne.
(akože to si nerobím srandu, to naozaj)
tož hrávaj strieľačky.
Mam upraveny samopal , kapacita zasobnika 500 ,kadencia 2s 15nabojov
/nie neuvazoval