Ako zistim, ze moj priatel nie je pre mna ten pravy?Chodim s nim viac nez 3 roky a zacinam mat pochybnosti je pre mna ozaj ten vhodny,lebo niektore veci mi na nom hrozne vadia a niekedy som zase velmi stastna. Je to tazke.
tak je to v každom vzťahu,málokto si môže povedať,že v dlhoročnom vzťahu mu nevadí nič na partnerovi,určite aj partnerovi na tebe niečo vadí,ale to je normálne
To musíš sama cítiť. Tri roky sú už dosť dlhá doba aby ste sa už poriadne spoznali a vedeli čo máte spoločné a čo nie. Myslím si že v tomto ti neporadíme keďže tie tri roky určite pre teba a pre neho niečo znamenajú.
dievcinaaa,ty si tu nebola predvceromm??bo presne taky problem mam aj ja...A dostala som za ulohu premyslat nad plusmi a minusmi.a ci su tie zle veci ozaj zlee,alebo sa nepacia len tebe....A tym som dosla na to,ze asi ja nie som celkom v poriadku
keby si mali ludia hladat partnerov ktory by nemali ziadne - tak do teraz toho praveho len hlada. pokial si si nie ista, ze je ten pravy tak sa cudujem, ze s nim tak dlho chodis. nedavaj si tazke otazky. bud citis alebo nie. ked necits. ... skoda reci teda pismen
lenze ja ho mam rada,az moc,lenze mam strach,ze mozno neskor by mi tie jeho vlastnosti stale vadili,a ze proste nevem ci taky typ povahy sa na mna hodi,nie je vsetko vzdy len o laske predsa
ja by som ti ,,poradila" celKom nevhodným spôsobom mno mnoho Krát účinným, sKús si poriadne ale poriadne zaflirtovať, hoci len s Kamošom cez Net.. ale ťažKý flirt a ty sama zistíš, to budeš cítiť, Keď toho bude dosť, vycítiš že stačí, že ty vlastne ľúbiš toho svojho, ono sa to zle píše ale to sama proste vycítiš tie detaily aj všetKo... buď sa uistíš, že naozaj chceš nastálo toho svojho, alebo že už u teba nemá žiadnu váhu prípadne menšiu..
@13...ani nie vyrieseny...Mne sa stale vracia ,ael zas raz som si povedala,ze napr. to co mi vadi,mi vadi,lebo byva s rodicmi/tak je to u mna.takze ked budeme byvat raz spolu a uvidim ze sa nezmeni,tak az potom to vzdam...Btw,na druhy den po mojej diskusii som isla k nemu,bez pozvania a nehorazne sme sa udobrili.
ale aj tak viem,ze sa mi ta neistota zase vrati,no radsej na to nemyslim. stale ale viem,ze tie jeho dobre vlastnosti stoja za to,abysom vydrzala tie niektore zleee - lebo aj ja som nanho obcas riadne zlaa
16...ja to vidim tak ze to necham tak budem si zase uzivat kym to bude vsetko v pohode a kym ma znova nevytoci az tak ze budem nad nim rozmyslat a ak sa to bude moc casto opakovat tak proste to nema sancu taky vztah ale aj tak viem ze ho nesmierne milujem
ja tiez nad tym casto uvazujem...ale uvdomila som si ze netreba privela premyslat, tu fakt plati ze riadit sa treba srdcom...........ale pocuj, ked predsa len chces rozmyslat, tak si pomysli či by si bola ochotna dať mu deti a stat sa jeho manželkou....ja ked som na toto pomyslela, hned som si uvedomila ,ze kolko ma partner chyb, ze by nebol dobry otec, nezabezpecil by ma financne a tak no...skus to
No tak ked uz mas 19 rokov tak uz musis urcite rozmyslat aj nad buducnostou s nim ze ako by to mohlo byt a ci by to vobec mohlo byt,ale ked si s niekym 3 roky tak urcite ho lubis a je to len na tebe.
tak ked mas pochybnosti tak pravy urcite nie je, co neznamena ze sa musite hned rozchadzat....myslim ze taky ozajstny pravy ked bude tak budes stastna kazdy jeden den pocas tych rokov ked budete spolu a nebudes sa pytat ci je pravy, budes to vediet.lenze treba zabit vela lasok kym pride ozajstna laska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ak to pochopíš až neskôr,tak sa nič nestane,ak si s ním teraz šťastná,tak je to fajn
pochybnosti hod za hlavu,kamsi do kúta a dlho si ich nevšímaj;ˇ)
holy prehovoril
@12 jj som spat bo som hral hru
ale aj tak viem,ze sa mi ta neistota zase vrati,no radsej na to nemyslim. stale ale viem,ze tie jeho dobre vlastnosti stoja za to,abysom vydrzala tie niektore zleee - lebo aj ja som nanho obcas riadne zlaa