Ahoj všetci,už asi rok spolupracujem s jedným týpkom, ktorý mi každý mesiac posielal €,ale posledné 3 mesiace mi poriadne neodpisuje alebo sa vyhovára. Mohli by ste mi poradiť ako ho nejak psychicky prinútiť aby mi ich poslal? Mám plný prístup k jeho webu
robi sa take, ze doporuceny dopis pred tym, nez sa davaju taketo veci pravnikovi mozno sa zlakne uz dopisu a peniazky posle.
ale inak by som isla do toho vypnutia webu
... a to sa musis pytat?
nevypinaj, nahrad jeho velkym logom a pod tym velkym textom "Vlastnik stranky neplati faktury svojmu vyvojarovi a v poslednej dobe aj prestava komunikovat, preto mu bol web nahradeny tymto oznamom. Vlastnika stranky stale mozete kontaktovat tu:" a za tym povodne kontaktne informacie z povodneho webu.
a ani mu to neoznamuj. pockaj kym si vsimne alebo kym mu to oznami nwjaky jeho zakaznik.
A ked ti potom zavola, tak sa nehadaj, technika obohratej platne, len milo, pokojne opakuj dokola konstatovania o relevantnych faktoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@Obivankenobi nie, býva na druhom konci Slovenska, ale z fotiek a komunikácie vyzerá solídne, nepríde mi ako niekto kto by ma chcel oklamať alebo tak.
ale inak by som isla do toho vypnutia webu
... a to sa musis pytat?
nevypinaj, nahrad jeho velkym logom a pod tym velkym textom "Vlastnik stranky neplati faktury svojmu vyvojarovi a v poslednej dobe aj prestava komunikovat, preto mu bol web nahradeny tymto oznamom. Vlastnika stranky stale mozete kontaktovat tu:" a za tym povodne kontaktne informacie z povodneho webu.
a ani mu to neoznamuj. pockaj kym si vsimne alebo kym mu to oznami nwjaky jeho zakaznik.
A ked ti potom zavola, tak sa nehadaj, technika obohratej platne, len milo, pokojne opakuj dokola konstatovania o relevantnych faktoch.
@Midnight predtým mu ešte napíšem mail, že nech mi to pošle a počkám chvíľu a potom mu tam hodím ten oznam. Ďakujem za tip.