bola som v parku s kamoskou..ako tych situacii bolo viac:
1.ja jej pozujem na moste a pozrem na nu a ona foti niečo ine
2.fotime sa spolu s kamoskou ideme pozret ako sa vydarila fotka a tam len čierne setko..trapky nenastavili nočny reziM
3.skoro ma napadli labute
4.jebeme sa do parku do kofolu a oni maju zavrete?
5.bola som sa dať ostrihať a chcem s5 moje vlasky
dnes som mala strasny den...pohadala som sa s frajerom....mala som jazdu ktora bola dnes fakt desna, asi to bude aj tou hadkou....skoro som zrazila par ludi,naco sa seru do prechode ked vidia ze ide autoskola,naburala par aut..mala som nervy a instruktor po mne hukal...doma na mna nahukal oco....potom mama,ze sa nesnazim,nasilu pomaham, fenovala som sestre vlasy..snazila som sa naozaj byt mila a trpezliva..tie male deti mi niekedy fakt idu na nervy...
pozitivne veci na dnesku bolo udobrenie s frajerom, cajik co som mala v carovni kym som cakala kedy skonci jazda frajerovi,a to ze mozno (DUFAM ze este budu) budem mat prijimackove otazky do Martina na medinu....
a toto vsetko pisem druhy krat, prvy krat sa to zmazalo..
Som dnes zistila že birdz hapruje a správy neodošle vždy ako má čiže to nie že ma nemajú radi a nepíšu so mnou to aj som im akoby neodpísala a auž ma majú radi jeej
dnes??? hmmmmm no dnes to bolo docela na hovno....vela ucenia...cloveku sa nechce a tak viac kuka do blba jak do knihy....este ze existuju kamarati ktori ma vytiahnu von ale aspon som sa dnes konecne naucil hrat na gitarke 42 od coldplay
dnes som počas opravy svojho auta ležiac pod prevodovkou videl ako sa opitý sused potkol o starú prevodovku a natiahol svoje telo pozdľž garáže...ksichtom do blata...
Nezdržal som sa a rehotal som sa, že som neudržal ani skrutku v ruke a tá mi skončila v oku...
Ešte v naozaj skorých ranných hodinách (okolo polnoci) keď som si čítala TS-ky a fórum (a potom večer keď som chvíľu bola vonku so psom - to zdvihne sebavedomie keď sa tak niekto teší čisto z vašej prítomnosti )
mmm,,dneska plati pre dnes alebo pre sobotu 24. ??? dnes ..akurat ze dosiel jeden clowek za mnou na prestafke ked som to absolutne encakala ale sobota ta bola skwelaaaaaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
1.ja jej pozujem na moste a pozrem na nu a ona foti niečo ine
2.fotime sa spolu s kamoskou ideme pozret ako sa vydarila fotka a tam len čierne setko..trapky nenastavili nočny reziM
3.skoro ma napadli labute
4.jebeme sa do parku do kofolu a oni maju zavrete?
5.bola som sa dať ostrihať a chcem s5 moje vlasky
pozitivne veci na dnesku bolo udobrenie s frajerom, cajik co som mala v carovni kym som cakala kedy skonci jazda frajerovi,a to ze mozno (DUFAM ze este budu) budem mat prijimackove otazky do Martina na medinu....
a toto vsetko pisem druhy krat, prvy krat sa to zmazalo..
milujem ta
dada (22:36:17 24/01/2009)
prepac
Nezdržal som sa a rehotal som sa, že som neudržal ani skrutku v ruke a tá mi skončila v oku...
ako teraz to vtipné nie je, lebo moment šoku odpadá, ale ráno sme sa dobre uštiavali