už nejaký čas nepíšem.. a keď som písala tak len pre seba.. a čo sa týka čítania básní tak mám niekoľko obľúbených básnikov.. a čo sa týka birdzu.. prečítam len keď na niečo natrafím.. a občas sa tu dajú nájsť fakt, že moc dobré básne
ahojky. básne? ludia čo je s vami? vy neviete že v básnach je skrytá duša človeka? ja čítam a nie len básne, a samozrejme sa pokúšam aj o písanie, ale či mi to ide, neviem...skúste posúdit vy
Nuž.. na to treba mať asi povahu Ja osobne mám poéziu rád , ale vyberám si. Na niektorých zahraničných autorov nedám dopustiť, z tuzemských mám asi najradšej Jesenského, Jiráska, Erbena.. a ešte by sa nejaký našli A aj píšem, z času na čas. Je to úžasný spôsob odreagovania. Za 5 minút zo seba vylejete všetky emócie či názor na nejakú vec a ešte to má niekedy čo povedať aj esteticky A vôbec pritom nemusíte písať pre iných. Však v 90% prípadov aj tak nevedia "čo tým chcel básnik povedať" Preto som nikdy nemal rád keď na Slovenčine učiteľky tlačia žiakom do hlavy ich interpretáciu (alebo nejakú oficiálnu, schválenú ministerstvom školstva ) - koľko čitateľov, toľko interpretácií
A k tomu čítaniu ešte. je úžasné začítať sa do básne a pristuihnúť sa pri tom ako si vravíte: "Tak toto mi hovorí z duše"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A k tomu čítaniu ešte. je úžasné začítať sa do básne a pristuihnúť sa pri tom ako si vravíte: "Tak toto mi hovorí z duše"