Mladí ľudia a ich záujem o okolitý svet.. jak sa dáva zvracajúci smajlík?
Podľa mňa je to obrovská hanba pre celé kráľovstvo. Pár násťročných výtržníkov si robí piču z celej britskej polície. Keď človek vidí tie videá ako ťažkoodenci ustupujú pred faganmi s dlažobnou kockou.. To by chcelo ráznu reedukáciu pre všetkých tamojších policajtov. Najlepšie kdesi v rusku alebo v podobne demokraticky vyspelých krajinách..tam vedia, jak sa mláti obuškom.
A keď to polícia nedokáže, nuž tak nech si armáda zaslúži svoj žold.
@stodvacinkar za tým sa skrýva omnoha viac než len šialení pubertiaci.....a o Španielsku správy niesú...ved našo nás, národ podpriemerných opíc zaťažovať?(národ ako európa myslím celkovo)....
Videla som to zopár ráz v správach a som zhrozená a súčasne aj prekvapená,že to ešte od soboty stále trvá. Neviem si predstaviť,čo by bolo,kebyže sa takéto niečo odohrá na Slovensku, no každopádne si myslím,že sa už násilie a všetko výtržníctvo,kradnutie obelčenia a ostatné besnenie gradovať nebude.
Neviem či ste to čítali,ale veľká čásť demonštrantov sú teenagers, čo je absolútne poburujúce a podľa mňa si ani poriadne neuvedomujú,čo páchajú. Len sa proste pridali k tým, čo to čelé začali (kvôli tomu náhodnému mŕtvemu pri prestrelke).
@stodvacinkar no vieš tam si policajti davaju pozor na každy krok ktorý voči ním spravia, lebo už viac krat sa to ztrhlo na ešte vačšie grady kvôli nasilnemu potlačaniu, ked si kukneš wikipedia london brixton, tak ti bude jasne prečo su fizli taky mierny..
Toto je odpoved na socialnu nerovnosť ked su prisťahovalci vytlačovany na okraje miest kde vznikaju geta, títo ludia nevedia nič iné len zohanať a predavať drogy, ich generacie nie su začlené do britskej spoločnosti, su odpad britskej spoločnosti a raz za 10 rokov sa od nudy začnu buriť rozjebu cely londyn a potom je zase chvilku ticho...
@kolini mne sa neospravedlňuj. Ospravedlň sa svojmu inteligentnému ja, ktoré je utlačené kdesi za kopou hormónov..
@romanzkrajinyx nesúhlas. Väčšinou som na strane revolucionárov ale to čo sa deje v británii je sprosté rabovanie. Vymastiť a radikálne.
@revolucion Ja viem, že v tzv. vyspelých demokraciách sú policajné zložky a ráznosť ich zásahov pod ostrým dohľadom. Ale čo je moc to je moc. Pakáž, väčšinou mladí od 15 do 25 rabujú obchody a zapaľujú súkromný majetok? Tam mali byť vodné delá, viac policajtov ako rabujúcich a tvrdo do nich.
Keby aspoň žiadali niečo konkrétne, napríklad dôkladné a spravodlivé vyšetrenie ohľadom spúšťacieho incidentu (zastrelený chlapík). Ale nič, proste len vybúriť sa a nakradnúť si..jo, a rozbiť niekomu držku.
Akože ja len nechápem že čo vidia ľudia na Anglicku a teraz už vážne nie, banda dementov. To isté si myslím aj o Amerike. To je môj názor a iných ma nezaujíma.Akože ísť sa tam pozrieť ako turista v pohode ale bývať tam to nikdy.
@revolucion no hej ale koho je to chyba ze sa nechceli zaclenit do spolocnosti?a potom sa Europa cuduje ze ultrapravicove strany su na vzostupe a ja sa tomu vobec nedivim
@hetfield no jasne, je to ich chyba tak z 20%, pretože nechcu robiť za minimalku v miekarni alebo pekarni, viac si zarobia ked predá 3 pytliky travy za den ale je to chyba aj londyna pretože na okraji maju totalne nekvalitne školstvo, tie decka hovno vedia, tích čo majú strednu školu je málo, za strednu sa ešte aj platí, týchto ludí ani nechcú potom skoro nikde zamestnať, sú zaradený medzi odpad spoločnosti a tak sa potom aj správajú, lebo je to ich jediná možnosť ako žiť.. a ultrapravicove frustrovane mozgy ktoré maju tak nudný život že chcú riešiť problémy iných ani nespomínaj, to su ludia uplne do inej kategorie do väzenia na 20 rokov
@revolucion su na vzostupe preto lebo im svojim primitivnim spravanim nahanaju tito vystrznici volicov aj z radov slusnych ludi ktorych uz sere necinnost a neschopnost europskych vlad sa s tymto vysporiadat,tym ich samozrejme nechcem obhajovat ale treba to videt v sirsich suvislostiach
@hetfield ano je to tak, ale ked niekto tak slepý že bude voliť fanatikov aby zabranil socialnym problemom, takeho človeka je potrebne zbaviť sa volebneho prava pretože nema triezve uvažovanie. fašizmus už mal davno vymrieť, nie sa objavovať v novej podobe. xenofobnym spravaním sa ešte žiadny problem nevyriešil iba prehlbil.
skazená mládež, rodičia so neschopný, trochu za to .. no trochu dost za to može liberatizmus. ( ak mate niekto sprektrum a pozriete si najpríšnejši rodičia na svete a všimnete si tých faganou až mi je zle. ) ide o to že morálne hodnoty su stále slabšie a slabšie. no poznate to ne? " ked neni po našom ste rasisti!!!" no... Rasismus sice zato može tiež. je priliž vela veci ktore prispievaju k rozpadu spoločnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
takze neviem co by som k tomu mohol dodat
Podľa mňa je to obrovská hanba pre celé kráľovstvo. Pár násťročných výtržníkov si robí piču z celej britskej polície. Keď človek vidí tie videá ako ťažkoodenci ustupujú pred faganmi s dlažobnou kockou.. To by chcelo ráznu reedukáciu pre všetkých tamojších policajtov. Najlepšie kdesi v rusku alebo v podobne demokraticky vyspelých krajinách..tam vedia, jak sa mláti obuškom.
A keď to polícia nedokáže, nuž tak nech si armáda zaslúži svoj žold.
Neviem či ste to čítali,ale veľká čásť demonštrantov sú teenagers, čo je absolútne poburujúce a podľa mňa si ani poriadne neuvedomujú,čo páchajú. Len sa proste pridali k tým, čo to čelé začali (kvôli tomu náhodnému mŕtvemu pri prestrelke).
Toto je odpoved na socialnu nerovnosť ked su prisťahovalci vytlačovany na okraje miest kde vznikaju geta, títo ludia nevedia nič iné len zohanať a predavať drogy, ich generacie nie su začlené do britskej spoločnosti, su odpad britskej spoločnosti a raz za 10 rokov sa od nudy začnu buriť rozjebu cely londyn a potom je zase chvilku ticho...
@romanzkrajinyx nesúhlas. Väčšinou som na strane revolucionárov ale to čo sa deje v británii je sprosté rabovanie. Vymastiť a radikálne.
@revolucion Ja viem, že v tzv. vyspelých demokraciách sú policajné zložky a ráznosť ich zásahov pod ostrým dohľadom. Ale čo je moc to je moc. Pakáž, väčšinou mladí od 15 do 25 rabujú obchody a zapaľujú súkromný majetok? Tam mali byť vodné delá, viac policajtov ako rabujúcich a tvrdo do nich.
Keby aspoň žiadali niečo konkrétne, napríklad dôkladné a spravodlivé vyšetrenie ohľadom spúšťacieho incidentu (zastrelený chlapík). Ale nič, proste len vybúriť sa a nakradnúť si..jo, a rozbiť niekomu držku.
v správach na NOVE som videla zábery.........
50% tých smradov bolo belších než Hitlerjugend
zasa dakto potrebuje načínať moslimský problém.........a predsa tí majú Ramadán.........v noci radšej jedia, než rabujú
a Slovákov tiež Británií dvakrát nemusia........v Sev. Írsku už jednu rodinu napadli............Poliakov majú v zuboch dávno.......
tak až budete nadávať,akí sú prisťahovalci neprispôsobiví, zamyslite sa, ako sa Briti kukajú na katolíkov z Východnej Európy, ktorí im berú robotu!
a tiež nechápem, že armáda ešte nezasiahla...vodné delá na nich!