ani nie, že chcem byť strašne múdra, ale nejaký ten základ v každom smere by som chcela mať a potom budem chodiť na výšku študovať to, v čom chcem byť ozaj strašne múdra
Niekdajšiu lásku k vzdelaniu nahradila nenávisť, keďže som absolútne znenávidel svoju VŠ, svoj drbnutý odbor a všetko s ním spojené, pomery v škole a "skvelých" prednášajúcich (tie 3 výnimky nerátam), chodím do školy už len kvôli rodičom, pretože tí by ma rituálne zabili, ak by som nechodil.
momentálne pracujem, ale CHCEM si školu ešte dorobiť aj keď ja môžem len externe (ľudia mi vraveli, že keď začnem robiť tak sa mi chcieť nebude, ale mne sa nechce zarábať málo , a z dôvodu - chcem sa v budúcnosti lepšie zamestnať
Do školy chodím lebo verím že sa tam môžem naučiť veci ktoré v budúcnosti využijem. Aj keď je pravda že TUKE moje očakávania nenaplnila takže teraz aj pracujem.
na školu som sa v novembri vykašľala, znova to skúsim tento rok... a chodiť tam budem preto, lebo chcem v budúcnosti zariadiť pár vecí pre ľudí, aby sa mali lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
školu potrebujem, aby som všetko to, čo mám navláčené v gebuli vedela aj použiť na dačo rozumné..........
a je tam často aj skvelá zábava
no dnes to už nevidím ako ten najlepší nápad, keďže úroveň nášho vysokoškolského vzdelávania je taká ako je