@ssnehulienka to som ti sem hodil vsetko co stoji okolo 200e je to nokia a ma wifi + qwerty fotak neni sice nic moc (to hovorim len preto ze nema AF ale aspon ma prisvecovaciu diodu) ale staci
@trdelniiiq áno, spraví, ten mobil oveľa lepšie fotí bez blesku ako tá zkadlovka, ona bez blesku nevie ani zaostriť narozdiel od mobilu.. a mať celý ksicht mastný kvôli blesku moc nechcem, preto fotím bez neho
@trdelniiiq tak to bol dobry hlod ale tak ako sa to vezme...do istej miery ma pravdu...ja ked fotim fotakom bez blesku na dialku v zhorsenych svetelnych podmienkach tak su fotky dost casto rozmazane a telefon ich odfoti o cosi lepsie ale to porovnavam stary kompakt so spickovym fotomobilom...samozrejme ale kvalita fotiek ako taka sa porovnavat neda...fotak samozrejme musi fotit lepsie...a to nehovorim o zrkadlovke...tam bude isto problem v nom a stavil by som sa ze foti na automatike
@inequity tak co sa zrkadlovky tyka tak zrejme s tym nevies fotit...ak ide o to co popisujes tak msa pravdu..fotak v zhorsenych podmienkach lepsie zaostruje ale pokial ide o ten blesk tak na zrkadlovkach pouzivaju velky externy alebo aky to je blesk a vzdy si ho niecim zakryvaju aby moc neprepaloval fotky...chce to len skusenosti a okukat par finticiek od profesionalov
@ssnehulienka okej, C-ckove rady su dost kazove, po roku odchadza OS z nejakych pricin, stretol som sa uz s minimalne 10 pripadmi...chod radsej do HTC alebo Samsungu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
5 mpix
wifi
dotyková aj qwerty
@ssnehulienka napr:
Nokia C3-00 - 111 €
---
Nokia C6-00 - 219 €
---
Nokia E5-00 - 179 €
---
Nokia E71 - 237 €
---
ta E5 by ti podla mna uplne stacila
co som kukala C3 alebo tak, ta bola aj jednoduchsia, co by asi pre mna bolo lepsie, wifi, qverty, ale mala slaby fotak :/
» mobily.bazar.sk/4077250-nokia-c...
a tvoja cenná rada m ifakt nepomože.