@2 ešte si nevidela zachránte vojaka ryana? sa čudujem lebo to behalo aj na markíze dávali..fajn film, istá dávka amerického heroizmu tam je ale dá sa prežiť
Okrem spomenutych (enemy at the gates, 9 pota, BHD a Valkyra) tak celkom fajn bol Kod navajov (po anglicky to neviem), tiez si neodpustim Cerni Baroni a zaujimavy film aj ked som ho nevidel moze byt The Objective (amici v afganistane a cosi o posvatnom mieste). Popripade fiktivny amatersky film Tiene Abadanu ktore natacali nizkorozpoctovo a za pomoci milsim hracov. Vcelku fajn film aj ked zaver sa mi velmi nepacil ale inak celkom dobre
ja som pozrela už konečne apocalypsu, len tak to sekalo, že som sa nasrala a stopla niekde pred polkou, bola tam nejaká dlhá scéna, ktorá mi nič nedala, inak to bolo dobré a atmosférne... hej, ten nepriateľ pred bránami je dobrý, to odporúčam aj ja, starší film the red one s atmosférou, menej asi vojnový slzy slnka, a ja by som ešte chcela vidieť vlajky našich otcov (od c. eastwooda), a black hawk down tiež odporúčam
na valkýriu sa teším jak šialená, o tom som aj čítala, možno mi toto brat poslal, žé vraj nejaké nové filmy, no to som zvedavá, véľmi, úplne sa idem zblázniť z tej absencie filmov, už je to skoro rok, čo nemám prehľad ani, čo chodí v kinách, len také tie veľké sračky, čo sa do ucha dostanú (kung fu panda... :/:/ smiley:
urcite si pozri red cliff 1 2 potom nepriatel pred branami alexander velky tiez nebol zly a najlepsi vojnovy film no skor je to serial je band of brothers
@0majlo0 no tak ale forrest gump iste nie je vojnovy film!!!
Najkvalitnejšie sú: Zachrante vojaka Ryana, Bratstvo neohrozenych, Údolie tieňov, Pád Tretej ríše, Pianista, Nepriateľ pred bránami, Prežili sme Ardény, Čierny jastrab zostreleny, Kód Navajo, Hartova vojna, Tenká červená línia, Slzy slnka, Biele peklo, Hitler: Vzostup zla, Schindlerov zoznam, Pokánie, ... a myslim že už aj stači
@palo1974 hej to bratstvo som si stiahol všetkých desať častí a je to úplne super...prežili sme ardeny je tiež dobré ale z tej udalosti sa mi viac páči "když utichli trumpety"
Mariňák / Jarhead ....je super film .-..alebo nový Hurt Locker / Smrť čaká všade ...... samozrejme Black hawk down alebo ešte American soldiers : day in Iraq
Kvalitný film je napríklad Čata, keď seriál tak Pacifik má skvelé vojnové aj dramatické scény. Prípadne tu je môj rebríček najlepších vojnových filmov: » blogg.sk/28-top-40-najle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Aký bol Ryan?
"Copak je to za vojaka" neni to az take vojnove,ale tak aspon ze v tom nazve mas"vojak" ale ne,ne..je to dobry filmik
a este nejake tipy:Full Metal Jacket,Black Hawk Down,Platoon
@2 ešte si nevidela zachránte vojaka ryana? sa čudujem lebo to behalo aj na markíze dávali..fajn film, istá dávka amerického heroizmu tam je ale dá sa prežiť
@3 jj, enemy at the gates som videl, veľmi dobré
@4 môže byť staré, hocijakého pôvodu, stačí keď dobré
"stalingrad" si pozri
"full metal jacket" (olovená vesta - z vietnamu)
"Bridge at Remagen" (most pri remagene)
troja tam skor ide o tych hercov nez oten boj..
2. Stalingrad
3. Prežili sme Ardény
4. Na konci všech válek
5. Polumgla
prezili sme ardeny
forest gump
» www.csfd.cz/film/26591-stal...
Najkvalitnejšie sú: Zachrante vojaka Ryana, Bratstvo neohrozenych, Údolie tieňov, Pád Tretej ríše, Pianista, Nepriateľ pred bránami, Prežili sme Ardény, Čierny jastrab zostreleny, Kód Navajo, Hartova vojna, Tenká červená línia, Slzy slnka, Biele peklo, Hitler: Vzostup zla, Schindlerov zoznam, Pokánie, ... a myslim že už aj stači
je to natacane s filmom Dopisi z iwo jimi. ale zo strany amikov. dobry film