myslela som to tak, ze dobri ludia vedia ked konaju dobro aj ked zlo, ale zli ludia nevedia o dobre, lebo su zli, a o zle tiez nevedia lebo oni sami si myslia, ze su dobri, alebo im je to jedno, ale aj to je urcity prejav zla, podla mna..
Dobrí ľudia konajú to čo považujú za dobro za pomoci názorového systému o ktorom sa väčšina zhodla že je dobrý. Zlí ľudia konajú to čo považujú za dobro za pomoci názorového systému o ktorom sa väčšina zhodla že je zlý alebo chybný. V živote som ešte nikdy nestretol "zlého" človeka ktorý by vedome a zámerne konal to čo považuje za zlé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
niekedy som si nevedel predstavit,aky je to zly clovek,ale uz som takeho spoznal,ktoreho jednonacne mozem oznacit za zleho cloveka.
A každý človek nech je akákoľvek sviňa, koná aj dobro. Aspoň v určitom okruhu ľudí
Typickým príkladom je pedofyl .... ubližuje deťom, ale nemôže si pomôcť, má tú potrebu, má ten pud , nezastaví sa, ani keby sám chcel.
Alebo si zoberme proste rôzne činy zo závisti.... ona je pekná, ja nie, tak jej ublížim.... forma satisfakcie. Subjektívny pohlad na spravodlivosť.
Taká osoba to ako zlo nevníma......
Výrok je pravdivý.
Dobrý človek však môže konať zlé veci , ked musí, ale pyšný, hrdý na ne nebude a nebudú ho ani tešiť.
Nebude mu dávať dobrý pocit, že niečo také robí.