nepíšte sem somariny čo se netykaju tochto inak asi zmažem sme len ludia mylit se je ludské ak sem nebude písat veci čo sa netykaju tochto budu nucen zmazat vámto
ci ako chces vyriesit ten problem, ze ta nikam nevolaju? tak asi maju dovod,nie? to nie je len odviest zraneneho , jemu treba poskytnut aj prvu pomoc ak je zraneny, byt s nim v konabtkte, byt mu oporou..
narozdiel od tebe ja mál toľko akcii ako dobrovolnéj zachránar a toľko služieb že ty by si nezvladol tak nevykladaj somariny a hovoríš kraviny pozná toľko ludi že ty toľko ani priatelou nemáš rodine máme lekárou tak ešte neco?
@etelnair vymoční no spíš čo robím pomáham je my dané už zdá se ked me srdce a duša je spojená zase len,tak ako zachrána ludského života tma je to viem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja som tiez a nehovorim o tom..
ci ako chces vyriesit ten problem, ze ta nikam nevolaju? tak asi maju dovod,nie? to nie je len odviest zraneneho , jemu treba poskytnut aj prvu pomoc ak je zraneny, byt s nim v konabtkte, byt mu oporou..
je tu zdá sa,
ako ked zachránite ludský život zasa,
zachrána zachrána ešte vice,
tam je ta dobrota no nice,
Zachrána zachránit zase,
prvá pomoc zachránuje život zdá sa,
tam hla prvá pomoc príchadza zasa.
okrem toho píšem také básne a poezie len to vedia moji priatelia to ja viem i rapu je dost zdá sa mohel by sme rapovat o svete znova a znova zasa